Οι Αθηναίοι alternative / prog metallers Poem έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο σε σειρά official video, από την τελευταία τους δισκογραφική κυκλοφορία “Skein Syndrome” (ViciSolum, 2016). Το video είναι για το τραγούδι “Weakness” (μία από τις πιο δυνατές στιγμές του album) και αποτελεί προπομπό για τη ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος στην Αθήνα την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στο ΙΛΙΟΝ Plus. Μπορείτε να το δείτε εδώ:

 

 

σκηνοθεσία και το μοντάζ του video έγιναν από τον Χάρη Κουντούρη (HK Visual Creations) και η κινηματογράφηση από τον ίδιο και τον Πάνο Τζωρτζάκη (FubART P&V) ενώ συμμετέχει σε αυτό ο ηθοποιός Θανάσης Νάκος.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη προσεχή συναυλία των Poem στην Αθήνα μπορείτε να μάθετε στο event page της εκδήλωσης στην ατζέντα μας: Poem | "Skein Syndrome" live album presentation

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Poem και ακολουθήστε τους στα social media για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς ζωντανές εμφανίσεις και λοιπές δραστηριότητες του σχήματος.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.