Οι DRYED παρουσιάζουν το τρίτο τους video για το κομμάτι ocean από τον πρώτο ομότιτλο δίσκο τους "Dryed". Το βίντεο γυρίστηκε πίσω το 2011 στα Zero Gravity studios, όταν ακόμα ήταν μέλος τις μπάντας ο πρώην τραγουδιστής Πάνος Μαντεμλης, ο όποιος έχει αντικατασταθεί από τον Xάρη Φωτιάδη. Το video έχει επιμεληθεί ο Patrick Pal - 2P productions και το recording-mix and mastering έγινε από τον κιθαρίστα και ιδρυτή της μπάντας Γιάννη Φασουλάκη στα Uprising Studios.

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ που δημοσίευσαν:

 

 

Η μπάντα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της album στης αρχές του 2017, πρώτα σε ψηφιακή και μετά σε φυσική μορφή. Οι DRYED αυτή τη στιγμή οργανώνουν τις επερχόμενες live εμφανίσεις τους για την προωθήση του δίσκου και τον Ιανουάριο μπαίνουν στο studio όπου θα ηχογραφήσουν 10 νέα κομμάτια για το δεύτερο album τους.

Ακολουθήστε τους Dryed στα social media για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς ζωντανές εμφανίσεις και λοιπές δραστηριότητες του σχήματος.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.