Το δεύτερο single «In Orbit» από την επερχόμενη κυκλοφορία «Transience» των Wormhog μόλις κυκλοφόρησε, λίγες μέρες πριν από τον νέο δίσκο της μπάντας, που βγαίνει στις 10 Δεκεμβρίου 2025.

Εμπνευσμένο θεματικά από την ταινία «The Fountain», το κομμάτι εξερευνά τη θνητότητα, την υπέρβαση και την κυκλική φύση της ύπαρξης. Κινείται ανάμεσα στον υπαρξιακό τρόμο και την πνευματική αφύπνιση, αποτυπώνοντας ένα ταξίδι όπου ύλη, μνήμη και πνεύμα ανακυκλώνονται αδιάκοπα. Κάθε αντίλαλος και κυματισμός λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι τίποτα δεν τελειώνει πραγματικά, όλα απλώς συνεχίζουν την τροχιά τους.

Μουσικά, πρόκειται για μια progressive σύνθεση που συνδυάζει την ψυχεδελική και heavy αισθητική των 70s και των 90s και αντλεί έμπνευση από μπάντες όπως οι Blue Öyster Cult και οι Mastodon, ενώ ταυτόχρονα διευρύνει την ηχητική παλέτα της μπάντας.

Ακούστε το «In Orbit»: