Η μουσική των Δαιμονία Νύμφη για το σαιξπηρικό έργο Μακμπέθ που συνέθεσαν το 2016 για το ΚΘΒΕ, σίγουρα ξεφεύγει απο τις υπόλοιπες δουλειές τους, φέρνει πάντα όμως την υπογραφή τους.

Ένα από τα κομμάτια που ξεχώρισαν είναι το ‘Witches’ Lullaby’ (Το Νανούρισμα των Μαγισσών) το οποίο στο καινούργιο project των Δαιμονία Νύμφη λειτουργεί ως έμπνευση και αφετηρία συνεργασίας με γυναίκες καλλιτέχνιδες και κυρίως vocal artists, με τις οποίες το συγκρότημα μοιράζεται το ίδιο καλλιτεχνικό όραμα.

Η γιαπωνέζα Hatis Noit, η Ισπανίδα Priscilla Hernández και οι Βρετανίδες Victoria Couper και Rey Yusuf αυτοσχεδιάζουν πάνω στη μελωδία του τραγουδιού και δημιουργούν ένα αποτέλεσμα στο οποίο αποτυπώνεται το ιδιαίτερο φωνητικό και συνθετικό ύφος της κάθε μιας. Στο πρότζεκτ συμμετέχει και η Έυη Στεργίου, μέλος των Δαιμονία Νύμφη, με τη δική της εκδοχή. To EP επιμελήθηκε ο Σπύρος Γιασαφάκης.

Το EP θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο σε ολες τις ψηφιακες πλατφορμες.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.