Το MadeByGrey αποτελεί το προσωπικό project του Αντώνη Χατζημιχάλη, μέσω του οποίου μας συστήθηκε το 2013, όταν και κυκλοφόρησε τον πρώτο δίσκο του "I Have Written a Wicked Book and Feel Spotless as a Lamb", περιλαμβάνοντας Post rock ενορχηστρώσεις με τη χρήση βιολιών στον σολιστικό ρόλο, ενώ το 2016 επέστρεψε με το "#grief", έναν concept full length δίσκο βασισμένο στα στάδια του θρήνου, δίνοντας στο αποτέλεσμα μια πιο κινηματογραφική μορφή, και συνθέτοντας στο σύνολό του, ένα καθ' όλα ολοκληρωμένο έργο, τόσο δομικά όσο και ατμοσφαιρικά.

Λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του επόμενου ολοκληρωμένου album του MadeByGrey Project, ο Αντώνης μοιράζεται διαδικτυακά με όλους μας, το "No Closure", ένα EP με δύο κομμάτια!

Το "Nocturnal Boy" αποτελεί το πρώτο κομμάτι αυτής της νέας δουλειάς και διατηρεί τη γνώριμη και ατμοσφαιρική διάθεση που έχουμε ξαναδεί από τον Αντώνη στο παρελθόν, αλλά είναι πολύ πιο ώριμο και ταξιδιάρικο. Ξεκινά μεταδίδοντας αισιοδοξία μέσω των βιολιών και ενεργητικότητα μέσω του rhythm section, καθώς ξεδιπλώνεται όμως, επιστρέφει πίσω στις γνώριμες αποχρώσεις του γκρι, με τη σοπράνο Σίσσυ Κοτσώνη να υφαίνει τον μανδύα της μελαγχολίας που τόσο ταιριάζει και απογειώνει τις συνθέσεις αυτού του project. Το δεύτερο κομμάτι ονομάζεται "Trapped" και έρχεται να ολοκληρώσει το EP συστήνοντάς μας την πιο "ραδιοφωνική" πλευρά του συνθέτη, καθώς είναι η πρώτη φορά που ακούμε στίχους και όχι samples. Η συμμετοχή της Lia Hide στα φωνητικά, εξιστορεί την ιστορία δύο ανθρώπων που στροβιλίζονται από συναισθήματα και καταστάσεις, σε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα η οποία ολοένα και φουσκώνει, διατηρώντας τη συγκεκριμένη αισθητική που βρίσκουμε τελικά σε κάθε κομμάτι του Αντώνη.

 

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.