Ο Βασίλης Ράλλης κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο του προσωπικό сd με τίτλο «Ανησυχία, αταξία και ανασφάλεια» που περιλαμβάνει 12 τραγούδια από διάφορες επιρροές που ξεκινούν από το ροκ και φτάνουν στο παραδοσιακό, balkan μέχρι το ρεμπέτικο, με προσθετικά στοιχεία από διάφορα άλλα είδη ξένα και ελληνικά, έχοντας όμως σε όλα τα τραγούδια ένα ψυχεδελικό ύφος.

Με αυτή την κυκλοφορία ο Βασίλης Ράλλης δείχνει εξαιρετικά δείγματα δημιουργίας και αφήνει υποσχέσεις για να εξελιχτεί σε έναν απ τους αξιόλογους τραγουδοποιούς της γενιάς του.

 

 

Μουσική: Βασίλης Ράλλης, Πάνος Γεωργόπουλος, Παντελής Στόικος,Xρήστος Κυριαζής, Βαγγέλης Καραπέτρος

Εκτέλεση, παραγωγή, ηχοληψία, μίξη, mastering: Βαγγέλης Καραπέτρος

Ενορχήστρωση: Βαγγέλης Καραπέτρος, Βασίλης Ράλλης

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Βαγγέλης Καραπέτρος: τύμπανα, μπάσο, κρουστά, ηλεκτρικές κιθάρες, τσέλο, βιολί, βιόλα, ταμπουράς, σάζι, μπουζούκι, τζουράς, μπαγλαμάς, κοντραμπάσο, ακουστικές κιθάρες,πλήκτρα, τρομπέτα, φωνητικά

Παντελής Στόικος: τρομπέτες

Χρήστος Κυριαζής: σαξόφωνα

Jim Staridas: τρομπόνι

Bασίλης Ράλλης: ακουστικές κιθάρες

Νίκος Αργυρόπουλος: εξώφυλλα, artwork

Oι ηχογραφήσεις έγιναν στο studio pazl.


O Βασίλης Ράλλης είναι ένας ανερχόμενος τραγουδοποιός/τραγουδιστής από την Πάτρα που έχει ήδη στο βιογραφικό του αμέτρητα live σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα είτε με μπάντα είτε μόνος του με μια κιθάρα. Τον γνωρίσαμε από τους Monostyle μια ροκ μπάντα η οποία έχει ήδη μια ολοκληρωμένη δουλειά και 4 singles τα οποία έχουν ξεχωρίσει, καθώς και πολλές συναυλίες σε φεστιβάλ όπως Ήχοι του Δάσους, River Party καθώς και πολλά support όπως Φοίβος Δελοιβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ρόδες, Δημήτρης Καρράς και πολλούς άλλους.

Ο Βασίλης Ράλλης αυτό τον καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό сd με τίτλο «Ανησυχία, αταξία και ανασφάλεια» που περιλαμβάνει 12 τραγούδια από διάφορες επιρροές που ξεκινούν από το ροκ και φτάνουν στο παραδοσιακό, balkan μέχρι το ρεμπέτικο, με προσθετικά στοιχεία από διάφορα άλλα είδη ξένα και ελληνικά, έχοντας όμως σε όλα τα τραγούδια ένα ψυχεδελικό ύφος.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.