Η έκπληξη! Το ολοκαίνουργιο «θεριό» του Γιάννη Κορίζη μέσα από το άλμπουμ του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο πριν το τέλος της χρονιάς από το Ogdoo Music Group. Σε αυτόν θα συμμετέχει και ο Μίλτος Πασχαλίδης, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι. Ο Γιάννης Κορίζης είναι ένας νεαρός καλλιτέχνης με όραμα. Μια φρέσκια φωνή με δύναμη, συναίσθημα και πάθος! Ρίζα βαθειά! Ο Γιάννης Κορίζης είναι φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και παρά το νεαρό της ηλικίας του, συνθέτει, γράφει και ερμηνεύει εξίσου καλά. Ήδη μετρά πολλές συμμετοχές σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις ερμηνεύοντας τα δικά του τραγούδια.

«Το θεριό» είναι ένα τραγούδι υπαρξιακό, έντονα ερωτικό και υπαινικτικά κοινωνικό, σε στίχους και μουσική του τραγουδοποιού και πατέρα του Δημήτρη Κορίζη. Λόγος λιτός, καθαρός, ποιητικός! Μουσική φόρμα με αναφορά στις μνήμες, αλλά και δυναμικό ύφος που αποπνέει αισιοδοξία!

Ο Γιάννης Κορίζης ερμηνεύει:

Νύχτα παλεύω το θεριό
και το πρωί αποκάμω,
ίσα που τρέμει να σβηστεί
καντήλι που έχει ξεχαστεί,
απ’ την αρχή τ’ ανάβω...

 

 

Συντελεστές

Ενορχήστρωση - Προγραμματισμός - Ηχοληψία: Γιάννης Θάνος
Drums - κρουστά - κιθάρες: Γιάννης Θάνος
Μπάσο: Θέμης Βέλλος
Πιάνο - πλήκτρα (synth) - keyboards - ηχητικά εφέ: Αντώνης Παλαιός
Τζουράς - λαούτο - ούτι - σάζι: Σωτήρης Κάτσος
Σαξόφωνο (alto-soprano) - Μελόντικα: Φοίβος Μποζάς
Φλάουτο: Κωνσταντίνα Βεντούρη - Ρούσσου
Vocals (Φωνητικά): Δημήτρης Κορίζης - Καλλιόπη Ηλιοπούλου
Ηχογράφηση - Μίξη - Mastering: Studio Ηχόμετρο (Γιάννης Θάνος)
Μουσικές ιδέες - Μουσική επιμέλεια - Επιμέλεια μίξης: Γιάννης Κορίζης

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.