Αυτή τη φορά ο Παύλος Συνοδινός παίρνει εκτός των άλλων και τον ερμηνευτικό ρόλο σε αυτό το τέταρτο κομμάτι από τη συλλογή της Παναγιώτας Πέτση "Αλληλογραφία". Πάντα σε στίχους του Νίκου Νούκουτου και με την Παναγιώτα Πέτση στα φωνητικά βολτάρουν σε θάλασσες πολύχρωμων αναμνήσεων και απωθημένων ενός παροπλισμένου ναυτικού.

 

 

Εκ του Βόλου ορμώμενοι, εκείνη και ο πρωτοεμφανιζόμενος στιχουργός Νίκος Νούκουτος, συναντούν σε μια συγκυρία καλλιτεχνικής έμπνευσης τον ταλαντούχο μουσικό Παύλο Συνοδινό και μας προτείνει την πρώτη της συλλογή τραγουδιών με τίτλο "Αλληλογραφία".

Μια βαθιά εσωτερική φωνή, μια πένα που χαράζει εικόνες και ένας ήχος ανατρεπτικά δημιουργικός, με ηλεκτρικές και παραδοσιακές εξάρσεις, ενώνονται σε μια φιλόδοξη μουσική πράξη δημιουργώντας πέντε ολοκαίνουρια μουσικά γεννήματα, "Της βροχής" "Διαβάτης", "Αν είχα φωνή", "Corto Maltese" και "Δραπέτης".

Στον απόηχο της συλλογής, ανάμεσα στις νότες και τα μελοποιημένα λόγια, εντοπίζει κανείς την θέλησή να συγκινήσουν. Εύχονται το κοινό να διαβεί το "κατώφλι" τους γενναιόδωρα και να τους "καλοκαρδίσει".

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.