Οι Αθηναίοι alternative progressive rockers The Mighty N έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τραγούδι, από την επερχόμενη κυκλοφορία τους "Retribution" που αναμένεται για τις 9 Δεκεμβρίου 2016. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Kill your Enemy” και μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

 

Της παραγωγής του "Retribution" επιμελήθηκε η mainwoman του σχήματος Νατάσα Τσίρου, της μίξης ο Θοδωρής Ζευκιλής (Planet of Zeus, Tango With Lions, Raining Pleasure, Closer, Matisse, Echo Tattoo, Cyanna, Fingers Crossed κ.α.) και του mastering ο Ανέστης Ψαραδάκος (Athens Mastering Studios) ενώ η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί σε μορφή βινυλίου και usb stick.

Υπενθυμίζουμε πως το “Retribution” θα παρουσιαστεί ζωντανά στην Αθήνα την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι). Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συναυλία μπορείτε να μάθετε στο event page της ατζέντας:

Περισσότερες Πληροφορίες

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.