Παύλος Συνοδινός & Greeklish Babylon

Mε την ενέργεια, το πάθος τους και το ταλέντο τους να εντυπωσιάζουν!

Ο Παύλος Συνοδινός βρέθηκε για δεύτερη φορά αυτή την χρονιά στην σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus και παρέα με τους υπόλοιπους Greeklish Babylon έβαλαν σκοπό να μας απογειώσουν τη διάθεση και να μας εξάψουν τη φαντασία και το έκαναν...

Η αρχή έγινε με το «κι αν φοβάμαι» και ο Παύλος μάς μετέφερε τις ανησυχίες του και τις σκέψεις του για την εποχή μας, όπως έγινε και με τα τραγούδια «μαστίγιο», «όσα αναπνέω» και τα πιο εύθυμα σε ήχο «ένας μικρός λαός» και «άιντε και ξέχασα». Στο πρόγραμμα πήραν θέση και η «Αστάρτη», ένα κομμάτι – παραμύθι που δημιουργεί εικόνες που σε μαγεύουν, καθώς και το «πως θα σωθώ ξανά», που είναι από καιρό αγαπημένο, καθώς συμπεριλαμβανόταν και στον πρώτο δίσκο του Συνοδινού, τις «Μικρές ελπίδες».

Για ακόμα μια φορά, οι Greeklish Babylon μας εντυπωσίασαν με διασκευές από τραγούδια της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής, όπως «φωτιά στο λιμάνι», «atomic soda», «billie jean», «house of the rising sun» και άλλα. Οι ερμηνείες τόσο του Παύλου Συνοδινού όσο και του Νίκου Ζαδέ, που τον χαρακτηρίζει το θεατρικό του στυλ, ήταν πραγματικά υπέροχες. Σ’ ένα πρόγραμμα που είχε απ’ όλα δεν έλειψε απ’ την σκηνή ο πολυτάλαντος Κωνσταντής Πιστιόλης, ο οποίος ενίσχυσε αυτή την ποικιλομορφία συνοδεύοντας μουσικά την υπόλοιπη μπάντα και τραγουδώντας τα «δικά του», «εγώ κρασί δεν έπινα», «Τρανταφλιά» κ.α.

Σ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Παύλος και οι μουσικοί – φίλοι του μας χάρισαν μουσικές, που άλλοτε μας ξεσήκωναν, άλλοτε μας ταξίδευαν και άλλοτε μας παρέσυραν σε κάτι εξωπραγματικό, σε μια άλλη διάσταση, όπως συνέβη υπό τον ήχο των ορχηστρικών κομματιών «for the love of god» και «greeklish Babylon». Όλη η μπάντα, ο Παύλος Συνοδινός (κιθάρες και φωνή), ο Νίκος Ζαδές (synth bass, πλήκτρα και φωνή), ο Πάνος Τόλιος (τύμπανα), ο Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο), Ο Γιάννης Παξεβάνης (noise guitar) και ο Κωνσταντής Πιστιόλης (πνευστά) ένωσαν τα ταλέντα τους και δημιούργησαν ένα ξεχωριστό και επιεικώς εκπληκτικό live, που όπως έχω ξαναπεί θα εντυπωσίαζε και τον πιο καχύποπτο ακροατή και θεατή.

Η παράσταση αναπόφευκτα τελείωσε και πραγματικά δεν μπορώ για ακόμα μια φορά να ξεχωρίσω κάποια στιγμή! Ο Παύλος Συνοδινός και η μπάντα του με πολλή όρεξη και με αστείρευτη ενέργεια έφτιαξαν μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη στιγμή για όσους βρέθηκαν εκεί. Ελπίζουμε, απλά, να επαναληφθεί σύντομα!

 

Δείτε videos από την εμφάνιση των Greeklish Babylon στον Σταυρό του Νότου Plus στις 10/05/2013

Videos: GreekConcerts LiveVideos

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.