Οι Γ. Μιχαήλ Δ. Βαβλιάρας Θ. Παπακωνσταντίνου στο Holy Wood Stage

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου το Holy Wood Stage γέμισε με υπέροχες μουσικές και κόσμο. Παρ' όλο το βροχερό κλίμα και το κρύο που επικρατούσε έξω η ατμόσφαιρα μέσα στη νέα μουσική σκηνή έπιασε υψηλές θερμοκρασίες. Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας μας ζέσταναν με τραγούδια δικά τους και άλλων πολυαγαπημένων καλλιτεχνών.

Η σύμπραξη των δύο , αφορμή για την οποία αποτελεί ο δίσκος που ετοιμάζεται με τραγούδια και των δύο και θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα, ήρθε και έδεσε. Ο Γιώργος Μιχαήλ χαροποίησε το κοινό του, που είχε να τον δει σε live εμφάνιση περίπου δέκα χρόνια και δίπλα του κάθισε επάξια ο νεότερος τραγουδοποιός Δημήτρης Βαβλιάρας.

Το πρόγραμμα κύλησε με κομμάτια από τις προσωπικές τους δισκογραφίες «Της γης ο μουσαφίρης» (Γ. Μιχαήλ) και «Πάλι βρέχει» (Δ. Βαβλιάρας) και με άλλα λαϊκότροπα και παραδοσιακά των Θ. Παπακωνσταντίνου, Σ. Μάλαμα, Χαΐνηδων, Ψαραντώνη και άλλων. Μεταξύ των τραγουδιών που ακούστηκαν ήταν τα «Στις χαραυγιές ξεχνιέμαι», τα «Τρία Ρουμπαγιάτ» και άλλα από το δίσκο «Αγία Νοσταλγία», τα οποία είχε ερμηνεύσει πρώτος το 1993 ο Γιώργος Μιχαήλ.

Όλη τη βραδιά τους συντρόφευσαν οι εξαιρετικοί μουσικοί Ζήσης Φτάκας στο λαούτο και την κιθάρα, Φώτης Κακαβέλης στο μπάσο και Γιάννης Βακουφτσής στα πλήκτρα, ενώ στη σκηνή βρέθηκε μαζί τους και η Αντιγόνη Μπασακάρου, που με την εξαίσια φωνή της μας ταξίδεψε και κέρδισε το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκε εκείνο το βράδυ και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος στο δεύτερο μέρος του live πήρε για λίγο τη θέση του ανάμεσα στους Γιώργο Μιχαήλ και Δημήτρη Βαβλιάρα για να απολαύσει τα τραγούδια τους απ' τις φωνές τους. Ερμήνευσε και ο ίδιος τον «Πεχλιβάνη», ενώ προηγουμένως η επιθυμία του να ακούσει τον Γ. Μιχαήλ να τραγουδάει Άσιμο πραγματοποιήθηκε με τον «Μπαγάσα».

Ένα πολύ ιδιαίτερο βράδυ, μια στιγμή που όλοι, γνωστοί και άγνωστοι, γίναμε μια παρέα στο Holy Wood Stage τελείωσε αφήνοντάς μας τις καλύτερες εντυπώσεις, μια πολύ όμορφη ανάμνηση και την επιθυμία να επαναληφθεί...

 

Φωτογραφίες: Evart.gr

Βίντεο: Evart.gr

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.