Παπαδόπουλος Γιοκαρίνης Ζιώγαλας στο Ρυθμός Stage

"Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό...."

Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου βρεθήκαμε στο Ρυθμό Stage για να παρακολουθήσουμε τον Ένα που έχει πρόβλημα και τους άλλους δύο που επίσης δεν είναι καλά. Ο λόγος για το Λάκη Παπαδόπουλο, το Γιάννη Γιοκαρίνη και το Νίκο Ζιώγαλα. Οι τρεις εξαιρετικοί στο είδος τους, αν όχι μοναδικοί, καλλιτέχνες εμφανίστηκαν αρχικά μαζί στην σκηνή και ο ένας μετά τον άλλο έκανε ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία του.

«Σαν σταρ του σινεμά»... βγήκε η «γυριστρούλα» και κάπως έτσι «αλλάξανε τα γούστα» του Γιοκαρίνη, που έμεινε μόνος με τους μουσικούς στη σκηνή και τα «έσπασε» ξεσηκώνοντάς μας. «Πέφτω ψηλά», «βάλε μου δύσκολα» και άλλα αγαπημένα κομμάτια ακούσαμε λίγο αργότερα από το Νίκο Ζιώγαλα, ενώ είχε προηγηθεί η γνωστή ιστορία με τη «τσίχλα» από τον Παπαδόπουλο και το ξέσπασμα του, όταν «έφυγε η γυναίκα του από το σπίτι».

Ανάμεσα στα πολλά κομμάτια, που ερμήνευσαν οι τρεις τραγουδιστές, δεν έλειψαν οι αναφορές στο Σάκη Μπουλά και το Δημήτρη Μητροπάνο. Στην σκηνή ανέβηκαν επίσης μετά από κάλεσμα του Λάκη και του Γιοκαρίνη η Άσπα Θεοφίλου και ο Θωμάς Φώτης, που βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό, για να ερμηνεύσουν αντίστοιχα τα «ήσυχα βράδια » και τον «μπαγάσα».

Μέσα σε μια άκρως εύθυμη ατμόσφαιρα εξελίχθηκε αυτό το live – γιορτή , στο οποίο έπαιξαν σημαντικό ρόλο και οι εκπληκτικοί μουσικοί. Με τη «Βασιλική» και την «Ευλαμπία» να μένουν για το κλείσιμο αυτού του αξέχαστου πάρτυ, αποχωρίσαμε από το Ρυθμό Stage με την καλύτερη διάθεση και με πολλή θετική ενέργεια.

Η διαδραστικότητα μεταξύ καλλιτεχνών και κοινού, το αστείρευτο χιούμορ του Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ, το έντονο rock 'n' roll στοιχείο σε πολλά σημεία του προγράμματος από το Γιοκαρίνη και το απόλυτο δέσιμο του με τους ρυθμούς του Ζιώγαλα ήταν τα τέλεια συστατικά στην ακριβή ποσότητα για μια νύχτα, που θέλεις αναμφισβήτητα να ξαναζήσεις.

Κλείνω με το σύνθημα και την ουσία της βραδιάς:
«Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό, είμαστε άρρωστοι με το rock 'n' roll»

 

Φωτογραφίες: Evart.gr

Video: Evart.gr

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.