Γιάννης Χαρούλης @ Βοτανικός Live Stage

Χίλια καλώς εσμίξαμε... Χίλια και δυο χιλιάδες!!!

Υπάρχουν κάποιες παρέες, που δεν καλύπτουν απλώς τη μοναξιά σου αλλά σε γεμίζουν και σε εκφράζουν απόλυτα σαν άνθρωπο. Μια τέτοια παρέα είναι ο Γιάννης Χαρούλης και η μπάντα του, που εμφανίστηκαν για τρία βράδια στο όχι άδικα και όχι απρόσμενα κατάμεστο από κόσμο και αγάπη Βοτανικό Stage.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές, που περνάς απλά καλά. Είναι όμως κι αυτές, που στοιβάζεις στο μυαλό σου σ' εκείνο το μέρος των αναμνήσεων, που πάντα θα κουβαλάς. Χωρίς να σε βαραίνουν... Εκεί αξίζουν να πιάσουν το χώρο τους τα βράδια, που μας έχουν χαρίσει ο εξαιρετικός Γιάννης και οι ταλαντούχοι μουσικοί του.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή και δεν παίρνουν ποτέ πίσω αυτό το κάτι που σ' έκανε να είσαι εκεί. Δίνουν το χαμόγελό τους, που βγαλμένο μέσα από την καρδία έρχεται να σε λυτρώσει. Υπάρχουν επίσης κάποιες φωνές και μουσικές, που αγκαλιάζουν τη ψυχή σου, τη ζεσταίνουν και την κρατάνε μακριά από τα άσχημα και δύσκολα.

Ο Γιάννης Χαρούλης, η φωνή του, το λαούτο του, τα τύμπανα του Πάνου Τόλιου, το τσέλο του Μιχάλη Πορφύρη, οι κιθάρες του Παύλου Συνοδινού και τα πνευστά του Κωνσταντή Πιστιόλη έβαλαν μπρος την Δευτέρα 24 Μαρτίου και για τρεις νύχτες μας ξύπνησαν σε μια αλλιώτικη πλευρά της ζωής.

Μαγικό το κοπέλι, που έχει κερδίσει την αγάπη χιλιάδων ανθρώπων. Αγάπη και στήριξη, που φαίνεται από τη διαρκή παρουσία τους σε κάθε εμφάνισή του. Και πώς να μην το αγαπάς όταν σε συγκινεί, αγγίζει όλο σου το είναι και σε πάει σε μια άλλη διάσταση, όπου όλα μοιάζουν απλά και όμορφα; Πώς να μην παρασυρθείς στο ρυθμό του ίδιου και των χωρίς όρια ξεσηκωτικών μουσικών του, που μέσα από στίχους και ήχους σε ταξιδεύουν σε ποικίλα συναισθήματα;

Ό,τι κι αν πω μου φαίνεται μικρό και λίγο... Το πάθος, που έδειξαν για τρεις βραδιές, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Πάνος Τόλιος, ο Μιχάλης Πορφύρης, ο Παύλος Συνοδινός και ο Κωνσταντής Πιστιόλης ήταν αστείρευτο, όπως και η ενέργειά τους. Μουσικοί και άνθρωποι, που αξίζουν το θαυμασμό, τον έντονο (μερικές φορές και παιδαριώδη) ενθουσιασμό και το χειροκρότημα του κοινού. Ένα κοινό άψογο και ειλικρινές, έτοιμο να δεχτεί την αλήθεια του καλλιτέχνη και να τη χωρέσει στη δικιά του.

Τρία μερόνυχτα μαγείας, έκστασης, βγαλμένα «από τον παράδεισο» έλαβαν τέλος... Αναμένουμε τις επόμενες εμφανίσεις... Να ξανανταμώσουμε και να σμίξουμε με τραγούδια απ ' όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής. Μέχρι τότε... «Ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ...».

 

Video: EvArt.gr

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.