Αλκίνοος Ιωαννίδης Live στο Κύτταρο

Μετά από τέσσερις μαγικές (sold out) παραστάσεις, αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο, οι δύο τελευταίες «στροφές» αυτής της υπέροχης βόλτας που μας χαρίζουν ο Αλκίνοος με την εκπληκτική μουσική του παρέα...!!!

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι σπουδαίοι μουσικοί του συνοδοιπόροι μας χάρισαν πολλές δυνατές στιγμές τα τελευταία τρία χρόνια. Κατάφεραν να φέρουν μαζί διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, γεγονότα και αισθήματα και να τα μοιραστούν με το κοινό μέσα από στιγμές μεγάλης έντασης, συγκίνησης και αλήθειας.

Μέσα σε αυτό το διάστημα έδωσαν δεκάδες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αποσκευή τους, μια "Μικρή Βαλίτσα" γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια. Η δυναμική, ζωντανή και συνεχώς εξελισσόμενη μουσική συνάντηση παρουσιάζεται στο σημερινό της στάδιο, μέσα από τις ανοιξιάτικες καθώς και τις φθινοπωρινές εμφανίσεις στο Κύτταρo.

 

Αλκίνοος Ιωαννίδης Live στο Κύτταρο

Πληροφορίες Παράστασης

Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από τη χαρά της μοιρασιάς, την επικοινωνία μεταξύ μουσικών και ακροατών, την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού, τα ιδιόμορφα ενορχηστρωμένα μέρη, τις εντάσεις και τις σιωπές, τον συγκερασμό διαφορετικών μουσικών ειδών και τη δημιουργία μιας κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

Μέσα από την ευφάνταστη χρήση των εγχόρδων και με την εφευρετικότητα των ξεχωριστών σολιστών που απαρτίζουν την ομάδα, τα τραγούδια αντιμετωπίζονται συνεχώς με νέους τρόπους, σαν πρόσωπα κοιταγμένα από διαφορετικές γωνίες.

 

Δείτε στιγμές από το (sold out) πρώτο διήμερο παραστάσεων του Αλκίννου Ιωαννίδη στο Κύτταρo (10 & 11 Μαρτίου 2017):

 

Για άλλο ένα διήμερο, μαζί με τους σπουδαίους μουσικούς συνοδοιπόρους του, θα μας ταξιδέψει με το δικό του μοναδικό τρόπο!

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.