Οι Αθηναίοι heavy metallers Mahakala έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι από το επερχόμενο –δεύτερο σε σειρά- full length album τους “The Second Fall”, του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται για τον προσεχή Μάρτιο.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Purgatorium” και το lyric video που το συνοδεύει είναι μια δημιουργία του Μάνθου Στεργίου (Manster Design) και αποτίει φόρο τιμής στο έργο του Γάλλου εικονογράφου, γλύπτη και χαράκτη Gustave Doré (1832-1883).

Δείτε το εδώ:

 

 

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους δισκογραφικού πονήματος, οι Mahakala ανεβαίνουν την Παρασκευή 31 Μαρτίου στη σκηνή του Κυττάρoυ, για να παρουσιάσουν το νέο τους μουσικό πρόσωπο, για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό. Περισσότερες πληροφορίες: Mahakala | "The Second Fall" live album presentation

Ακολουθήστε το σχήμα στην επίσημη σελίδα του στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητές του!

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.