O Πάνος Μπίρμπας μας παρουσιάζει το “Children”, το δεύτερο τραγούδι από τη δισκογραφική του δουλειά υπό τον τίτλο “Finchley Road”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη HiddenTrack Records μέσα στον χειμώνα.

 

 

Στο «Children» συμμετέχει η παιδική χορωδία «The compassionates» του Διαπολιτισμικού Κέντρου “ΠΥΞΙΔΑ” του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, η οποία συστήθηκε από τον ίδιο τον Πάνο Μπίρμπα με τη βοήθεια πολύτιμων συνεργατών. Η χορωδία «The Compassionates», το όνομα της οποίας βασίζεται σε ένα λογοπαίγνιο με τις λέξεις πυξίδα-πάθος-παρηγοριά, μας τραγουδά το «Children» χίλια μίλια μακριά από το σπίτι. Το «Children» αποτελεί ένα αντιπολεμικό τραγούδι στο οποίο ο Πάνος ενώνει τη φωνή του με τις φωνές των παιδιών και τραγουδούν μαζί ενάντια στη φρίκη του πολέμου.

Ο πόλεμος είναι τόσο σκληρός και ψεύτης κι «ό,τι θέλεις να θυμάσαι είναι οι λέξεις που δεν μπορείς να ξεχάσεις», «τα παιδιά θα ελευθερωθούν ξανά», αυτές και πολλές ακόμα είναι λέξεις και οι σκέψεις που ενώνονται σε στίχους και μουσική , σε έναν κόσμο που τα ίδια τα παιδιά θα δημιουργούν και θα ζουν όπως ονειρεύονται!

 

Panos Birbas : Vocals
Jennie Kapadai: Vocals
John Marinis : Piano & Keys
Fotis "ingie" Papatheodorou : Guitars & El. Bass
Dimitris Grigoriadis : Drums

Produced by "ingie" & Panos Birbas
Arranged by everybody
Mixed by Thanos Kaleas & "ingie"
Mastered by Thanos Kaleas
Recorded/Mixed/Mastered at Kyriazis studios
Published by Hidden Track Records

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.