Το δεύτερο single των Αθηναίων alternative heavy rockers Honeybadger είναι γεγονός. Το “The Rain” EP έχει ήδη τρία χρόνια ζωής (2017) και μετά το πρώτο single τους, “That Feel”, κυκλοφορούν το “The Wolf”, δυναμικό δεύτερο δείγμα του επερχόμενου full length album τους με τίτλο “Pleasure Delayer”.

Το νέο album αναμένεται μέσα στο 2020. Στο τιμόνι της παραγωγής βρίσκεται ο Alex Bolpasis με εμπειρία και επιρροή στην εγχώρια ροκ σκηνή και πολύ σημαντικές και αξιόλογες παραγωγές. Το mastering πραγματοποιήθηκε στην California των ΗΠΑ από τον Nick Townsend (Alice in Chains, Paramore, Santana, Garbage κ.α.), που έχει μεγάλη διαδρομή στο ροκ ήχο, με το αντίστοιχο εκρηκτικό αποτέλεσμα. Το artwork του νέου album ανήκει στον A.D. Visions , όπως και του single.

Θα το βρείτε πολύ σύντομα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

 

Οι Honeybadger προσθέτουν για το κομμάτι και την επικαιρότητα: «Το “The Wolf” ασχολείται με το ανθρώπινο “θηρίο” που κρύβουμε. Τη μοναξιά, την απόγνωση, το ένστικτο αλλά και τα υπόλοιπα συναισθήματα και τη σοφία που απορρέει από αυτά. Είναι επίκαιρο για τους λάθος λόγους. Μείνετε δυνατοί, αλληλέγγυοι, σκεπτόμενοι και υγιείς».

Συντονιστείτε στις ψηφιακές σελίδες του συγκροτήματος για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσεχείς δραστηριότητές τους:

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.