Μετά το «Κατά Βάθος» που τα τραγούδια του αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τα ραδιόφωνα της πόλης, ο Λευτέρης Μέρος ολοκληρώνει στο στούντιο Soundflakes το νέο κύκλο τραγουδιών του με τον γενικό τίτλο «ΘΕΑΤΗΣ», σε στίχους του Φάνη Καββαδά και θα περιέχει αρκετές αξιοσημείωτες συμμετοχές.

Η κυκλοφορία προβλέπεται στα μέσα Οκτωβρίου από την «Μικρός Ήρως» σε φυσικό προΪόν (cd) και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Προπομπός του «Θεατή» είναι το τραγούδι «Μίλα τα ξαναμίλα τα».

 

 

Στίχοι Φάνης Καββαδάς | Τραγούδι Μουσική Λευτέρης Μέρος | Ενορχήστρωση ηλεκτρικές κιθάρες Νίκος Παπαδόπουλος | Βιολί Φυσαρμόνικα Μιλτιάδης Παπαστάμου | Τύμπανα Θανάσης Αρχανιώτης | Μπάσο Θάνος Κολοκυθάς | Ηχογράφηση Μίξη Νίκος Παπαδόπουλος Studio


Ο Λευτέρης Μέρος γεννήθηκε στην Αθήνα.
Η επιρροή του ρυθμού υπήρξε καταλυτική για αυτόν αφού σπούδασε και εργάζεται ως ωρολογοποιός στις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Αυτοδίδακτος στην κιθάρα ξεκίνησε να σκαρώνει δικές του μελωδίες και να μελοποιεί στίχους σπουδαίων ποιητών αλλά και δικούς του, από νεαρή ηλικία. Από την δεκαετία του ‘90 παίζει μουσική σε διάφορά μπαράκια μόνος του ή με μια μικρή μπάντα φίλων.

Η επόμενη δεκαετία θα είναι καθοριστική για αυτόν καθώς κάνει την πρώτη απόπειρα να φτιάξει προσωπικό δίσκο με δικές του συνθέσεις εκτός από δικούς του, στίχους υπογράφει και ο Τάκης Τσαγκρώνης. ‘Έτσι το 2007, κυκλοφορεί σε ανεξάρτητη παραγωγή, ο πρώτος του δίσκος «Ταράζεις τα νερά». Παρουσιάζει τον δίσκο του σε μικρούς χώρους ερμηνεύοντας τόσο τα τραγούδια του δίσκου αλλά και άλλες αγαπημένες διασκευές.

Το επόμενο βήμα θα τον βρει πλέον πιο ώριμο μουσικά και το 2014 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος του, «Κατά βάθος» σε μουσική δική του και στίχους Φάνη Καββαδά, από την εταιρία Μικρός Ήρως. Τα τραγούδια του τιμούν με την ερμηνεία τους, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, η Σοφία Παπάζογλου, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης και ο Βασίλης Σκουλάς που συμμετείχαν φιλικά στον δίσκο.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.