Ένα τραγούδι διαμαρτυρίας με έντονα στοιχεία εσωτερικού προβληματισμού κι ανησυχίας αλλά κι ελπίδας για το μέλλον. Οι στίχοι ξετυλίγονται περίτεχνα και αναδεικνύονται από την υπέροχη μουσική και την μοναδική φωνή του Δημήτρη Μήλα.

Το τραγούδι "Kάντε μου τη χάρη" μας φέρνει κοντά σε δύο ιδιαίτερους καλλιτέχνες,που αναζητούν τη δική τους αλήθεια κάτω από το πρίσμα της ανάγκης, να εκδηλώσουν τα συναισθήματα και τις ανησυχίες τους και να φωνάξουν πως η νέα γενιά καλλιτεχνών είναι παρών.

Την παραγωγή επιμελήθηκε το Studio Pazl.

Ο Δημήτρης Μήλας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Το 2014, συνεργάζεται με τον Νικόλα Αδέσποτο και μας παρουσιάζει τρία δικά του τραγούδια.

Το πρώτο ονομάζεται "Λουλούδι της Ανατολής" όπου συνδέει την ελληνική παράδοση με ήχους της Ανατολής. Το κομμάτι κυκλοφορεί με το βιβλίο της Λίτσας Καποπούλου «Στο βασίλειο της Μοίρας» από τις Εκδόσεις Δίαυλος και λαμβάνει τιμητικό βραβείο από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Χαϊδαρίου.

Την επόμενη χρονιά προκαλεί αίσθηση με το αντιφατικό τραγούδι "De javu" και μας φανερώνει την ποικιλόμορφη πλευρά του εαυτού του. Το ταλέντο του ξεδιπλώνεται στο τραγούδι "Φορμόλη". Ενα ειρωνικό και σατυρικό ντουέτο με τον Νικόλα Αδέσποτο, επισφραγίζοντας έτσι τη συνεργασία τους κάτω από τους ήχους της σκα μουσικής, το αστείρευτο χιούμορ του Γιώργου Μητσικώστα και γίνεται viral με δεκάδες αναρτήσεις σε blog & sites.

Η παράλληλη ενασχόλησή του με το θέατρο τον μετέτρεψε σ' ένα πολυδιάστατο καλλιτέχνη που προσπαθεί να γιατρέψει τις "πληγές του κόσμου" μέσα από τη τέχνη.

 

Τραγούδι: Δημήτρης Μήλας
Μουσική / στίχοι : Νικόλας Ξαρχάκος
Μixing / mastering : Pazl Studio
Φωτογραφία : Diamantisth Photography

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.