Από τις αρχές Οκτωβρίου του 2016 οι Deaf Radio δίνουν στη δημοσιότητα το δεύτερο single του δίσκου με τίτλο "Anytime", συνοδευόμενο από ένα video clip, το οποίο σκηνοθέτησε ο Στάθης Μουρδουκούτας. Το ντεμπούτο τους αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2016. Δείτε το βίντεο κλιπ εδώ:

 

 

Οι Deaf Radio είναι μία μπάντα από την Αθήνα και υπάρχουν από το 2015, οπότε και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single αποτελούμενο από δύο κομμάτια (Down On Her Knees, No Hay Banda). Τον Μάιο του 2016 ηχογραφούν το πρώτο τους full album, με τίτλο "Alarm", και τον Ιούνιο κυκλοφορούν το πρώτο single του δίσκου με τίτλο “Revolving Doors”. Η κυκλοφορία αυτή συνοδεύτηκε με lives ανά την Ελλάδα, (Fugarock Festival, Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, ECHO Festival στα οποία συμμετείχαν μπάντες όπως Planet of Zeus, 1000mods, Nightstalker κ.ά.).

Ηχητικά χαρακτηρίζονται από πληθωρικά τύμπανα, βαριά riffs με χαρακτηριστικές φωνητικές μελωδίες να βρίσκονται στο προσκήνιο, συνδυάζοντας στοιχεία από σκηνές όπως η Palm Desert, η Post Punk και η Psychedelic Rock. Κατακλύζονται από υπαρξιακές -ενίοτε δυστοπικές- σκέψεις και το δηλώνουν στους στίχους τους. Άλλωστε και το όνομα της μπάντας αναφέρεται σε μια αδιέξοδη κατάσταση, ένα κενό επικοινωνίας, έναν πομπό χωρίς δέκτη.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.