Το νεοσύστατο ελληνικό alternative metal σχήμα των Devil Made Me Do It, έδωσε στη δημοσιότητα μέσω της σελίδας του στο facebook, ένα νέο τραγούδι από την επερχόμενη κυκλοφορία του. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "Scream and Shout", ενώ η κυκλοφορία (για την οποία ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες) θα τιτλοφορείται "Her Majesty’s Pleasure".

Ακούστε το εδώ:

 

Όπως φανερώνει το πρώτο δείγμα δουλειάς των Devil Made Me Do It, η μπάντα έχει στα σκαριά ένα ποιοτικότατο ντεμπούτο full length album, που θα έρθει να προστεθεί στο πάνθεον των –ούτως ή άλλως- ποιοτικότατων εγχώριων αγγλόφωνων κυκλοφοριών των τελευταίων ετών.

Η ηχογράφηση και η παραγωγή του "Her Majesty’s Pleasure" πραγματοποιήθηκαν στα Def Factory Studios, ενώ την μίξη και το mastering ανέλαβε ο Λάμπρος Κριτσιμάς και το artwork ο Chris Piel (επίσης κιθαρίστας του σχήματος).

Δύο ακόμη teaser videos δόθηκαν στην δημοσιότητα το προηγούμενο διάστημα από τους Devil Made Me Do It και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

 

 

Η πρώτη ζωντανή εμφάνιση του σχήματος θα πραγματοποιηθεί στο Mono Metal Festival στο Αίγιο, στις 13 Αυγούστου 2016.

Μείνετε συντονισμένοι στις διαδικτυακές σελίδες των Devil Made Me Do It, για ακόμη περισσότερες ενημερώσεις και δραστηριότητες που επίκεινται στο προσεχές διάστημα:

devil made me do it facebook page devil made me do it @ twitter

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.