Ο Θεολόγος Κάππος στον Σταυρό του Νότου Club

Απ' το «Για τα μάτια σου μόνο» μέχρι το «κάθε κορμί» ο Θεολόγος Κάππος μας ξεσηκώνει και κερδίζει τις θετικές εντυπώσεις...

Την Τετάρτη 15/1 ο Θεολόγος Κάππος ανέβηκε στην σκηνή του Σταυρού του Νότου Club για να μας ξεσηκώσει για ακόμα μια φορά με τη δυναμική φωνή του και με τραγούδια δικά του και άλλων αγαπημένων καλλιτεχνών.

 

«Λίγο πιο κοντά», ο «Ξένος» και «Για τα μάτια σου μόνο» είναι κάποια απ’ τα κομμάτια, που ο κόσμος έχει αγαπήσει από το πρώτο δίσκο του Θεολόγου και φυσικά ο ίδιος δεν μπορούσε να παραλείψει να τραγουδήσει. Ο «ακροβάτης», η «Βασιλική», το  «Μαύρη θάλασσα/ δω στα λιανοχορταρούδια» και το «μου πες θα φύγω» είναι κάποια από τα τραγούδια, που συνηθίζει να βάζει στο πρόγραμμά του. Το έπραξε και εκείνο το βράδυ και χειροκροτήθηκε δεόντως για την ερμηνεία του.

Στην σκηνή ο Θεολόγος κάλεσε επίσης τη Μαρία Βάθη και την Τζίνα Αβραμίδου, που ενθουσίασαν τον κόσμο με τις υπέροχες φωνές τους. Ένας φίλος βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό και προσκλήθηκε επίσης στην σκηνή. Ο Νίκος Ρουμελιώτης ήταν εκεί, δέχτηκε την πρόσκληση και μας άφησε να τον απολαύσουμε στα τραγούδια «πούλα με» και «τρένο φάντασμα».

Οι μουσικοί: Κωνσταντίνος Πολυχρονίου (κιθάρα), Λευτέρης Πουλιού (πιάνο, πλήκτρα, σαξόφωνο), Νικόλας Καραολάνης (βιολί), Μάνος Δελώτης (μπάσο) και Γιάννης Μακρίδης (τύμπανα) πλαισίωσαν τα τραγούδια και συνόδευσαν το Θεολόγο Κάππο και τους υπόλοιπους τραγουδιστές, που βρέθηκαν στην σκηνή.

Λίγο πριν το τέλος, ο Θεολόγος αναφέρθηκε στο δίσκο, που πρόκειται να κυκλοφορήσει, και ερμήνευσε ένα κομμάτι, που περιλαμβάνεται σ’ αυτόν. Το «κάθε κορμί» κέρδισε τις θετικές εντυπώσεις του κοινού. Ένα πολύ καλό δείγμα μας κάνει πλέον να περιμένουμε με περισσότερο ενθουσιασμό την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του.

«Στα είπα όλα», «πώς να σωπάσω», «δε λες κουβέντα» και την «μπαλάντα του κυρ Μέντιου» κράτησε για το τέλος ο Θεολόγος και με την ξεσηκωτική του ερμηνεία, μας «ξύπνησε» και μας δημιούργησε την επιθυμία για λίγο παραπάνω τραγούδι. Δε χάλασε το χατίρι του κοινού και έμεινε για λίγο ακόμα στην σκηνή. Η βραδιά έκλεισε τελικά με διακευασμένη την «παράξενη κοπέλα». Περιμένουμε πλέον την επόμενη φορά σίγουροι ότι θα μας εκπλήξει με τα καινούρια του τραγούδια….

 

Δείτε βίντεο από την εμφάνιση του Θεολόγου Κάππου στον Σταυρό του Νότου Club.

Video: Kostas Scrom

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.