Άννα Ψυχογιού - Ρέντα

Η Άννα Ψυχογιου ποντάρει στη Ρέντα της. Η πρώτη ολοκληρωμένη της δισκογραφική δουλειά έχει τον τίτλο «Ρέντα» και κυκλοφορεί από τη Modum Records. Με αυτό τον τρόπο κερδίζει το πρώτο της στοίχημα που δεν ήταν αλλά από το να βρει το καλλιτεχνικό της στίγμα, ήχο και έκφραση μέσα από έξι πρωτότυπα και ολόφρεσκα τραγούδια όπου μάλιστα στα τρία από αυτά υπογράφει και τους στίχους.

Στίχους επίσης έχει γράψει και η Βάγια Παπαποστόλου αλλά και ο Παύλος Συνοδινός ο οποίος υπογράφει τη μουσική σε όλο το album όπως και την ενορχήστρωση, την παραγωγή και την επιμέλεια σε συνεργασία πάντα με τις μίξεις και τα μάστερ του Γιάννη Παξεβάνη.

Με μια μικρή street μπάντα από τύμπανα, κοντρα μπάσο, ακορντεόν και κιθάρα που χρησιμοποιεί στο έπακρο τα διαφορετικά της ηχοχρωματα με αντισυμβατικά πολλές φορές παιξίματα και ενορχηστρώσεις, η Ρέντα, η Νεράιδα των Πηγών, Η Αμερική, το Όμορφο Κουτί, τα Όμορφα τα Ψεύτικα και τέλος Για τον Θεό, είναι μια συμπαγής ηχητικά, μα ανοιχτή παλέτα από Μπάλκαν ρυθμολογίες και δυναμική σε ονειρική ποπ ροκ, έως πιο λαϊκούς δρόμους ενός «γαλλικού χασάπικου» και ενός ζεμπέκιου από την Αργεντινή. Έτσι, η Άννα Ψυχογιού πέρα από τη φωνητική της γκάμα, έχει την ευκαιρία να δείξει μια πιο παγκόσμια - έθνικ έκφραση θέλοντας να ποντάρει στα πολλά, να μην πάει πάσο και ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά σε όσα επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από τα πολύ δυναμικά live της.

 

 

Άννα Ψυχογιου «Ρέντα»
Modum Records
Στίχοι: Βάγια Παπαποστόλου, Άννα Ψυχογιου, Παύλος Συνοδινός
Μουσική: Παύλος Συνοδινός

Τύμπανα:Δημήτρης Ασιμακοπουλος
Κόντρα μπάσο : Λάμπρος Παπανικολάου
Ακορντεόν: Γιώργος Τσιατσούλης
Κιθάρες: Παύλος Συνοδινός

Ενορχήστρωση προγραμματισμοί, παραγωγή, επιμέλεια: Παύλος Συνοδινός
Ήχογραφήσεις: Παύλος Συνοδινός - Greeklish Babylon studios
Mix & Master: Γίαννης Παξεβάνης - Pytzamax studios

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.