battle of the bands Dead South Dealers

Το stoner rock είχε την τιμητική του στη 2η βραδιά του BATTLE OF THE BANDS στο An Club, στην οποία επικράτησαν οι DEAD SOUTH DEALERS, μετά από την ψηφοφορία του κοινού, με φιναλίστ τους JAW BREAKER.

Πρώτοι στη σκηνή του ιστορικού club των Εξαρχείων ανέβηκαν οι stoner/southern metallers JAW BREAKER, για να ακολουθήσουν οι thrash/alternative metallers DIVINE DISSECTION.

Ακολούθως πήραν σειρά οι SEXPENDABLES σε hard rock ρυθμούς, ενώ οι DEAD SOUTH DEALERS με το stoner/heavy/southern rock τους κέρδισαν την εκτίμηση και εμπιστοσύνη του κοινού, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τον Διαγωνισμό Συγκροτημάτων μέσω της συμμετοχής τους στην Ημιτελική Φάση του Θεσμού. Το γκρουπ αποτελείται από τους Βαγγέλη Τσιμπινό (κιθάρα), Νίκο Τσιμπινό (μπάσο), Παύλο Κρούστη (φωνή), Γιώργο Τσουφαντάρη (κιθάρα) και Βασίλη Κυπριτίδη (τύμπανα).

Η αυλαία της 2ης βραδιάς του BATTLE OF THE BANDS / Athens Calling έπεσε με τους JAMMIN' WISH, σε hard rock/rock and roll/grunge ύφος.

 

(Φωτογραφίες: Αφροδίτη Ζαγγανά)

Το BATTLE OF THE BANDS συνεχίζεται την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015, με τη συμμετοχή των HARD DISK DRIVE / NARCOSIS / SECRET ANGELS / STRAIN OF CHAOS / TARTARUS DEPTH / THE BAKASS, ενώ δηλώσεις συμμετοχής στον Διαγωνισμό πραγματοποιούνται μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (με την ένδειξη "Αθήνα") και του 6948 880-532.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

& στο www.i-jukebox.gr/