Γιορτινή η τελευταία παράσταση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Κότσιρα

Χιλιάδες φωνές από το κατάμεστο Θέατρο Πέτρας ενώθηκαν με τις φωνές του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Γιάννη Κότσιρα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στη συναυλία τους στην Πετρούπολη. Φωνές που τραγούδησαν μαζί με τους δύο ερμηνευτές τραγούδια που τους έχουν χαρακτηρίσει και μένουν αναμμένα στις καρδιές μας, αλλά και τα άλλα, τα τραγούδια που επέλεξαν μαζί με το κοινό μέσα από την αμφίδρομη διαδικασία της «Παραγγελιάς», που τιτλοφόρησε και τις φετινές παραστάσεις τους.

Η Αθηναϊκή τους συναυλία έκλεισε με τον καλύτερο και πιο γιορτινό τρόπο τον κύκλο της «Παραγγελιάς», που αγαπήθηκε όσο λίγα προγράμματα φέτος και αποτέλεσε μια από τις πιο πετυχημένες καλοκαιρινές περιοδείες. Οι δύο ερμηνευτές όμως δεν χωρίζουν εδώ. Τον χειμώνα θα βρίσκονται και πάλι μαζί επί σκηνής, έχοντας στην παρέα τους ακόμη έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, σε μια νέα μουσική πρόταση. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στη συναυλία της Πετρούπολης τούς συνόδευσαν οι εξαιρετικοί μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (ενορχήστρωση, πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα), Steve Tesser (κιθάρα). Τους φωτισμούς επιμελήθηκε ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης και Στρατής Καραδημητράκης.

 

Δείτε τις εντυπώσεις μας από την "Παραγγελιά", όπως τη ζήσαμε την 1η Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο Θέατρο

 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & ΓΙάννης Κότσιρας στο Βεάκειο Θέατρο

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.