Το Ταξίδι της Ζωής - Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία και την «απαίτηση του κοινού», το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα συνεχίσει να υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στην φαντασμαγορική παράσταση για όλη την οικογένεια "Το ταξίδι της ζωής". Η παράσταση παίρνει παράταση για ακόμη 4 Κυριακές: 3, 10, 17 και 24 Απριλίου, στις 18:30!

"Το Ταξίδι της ζωής..." σε κείμενο και σκηνοθεσία του Αντώνη Πασβάντη είναι ένα πρωτότυπο μουσικοθεατρικό έργο που αναμειγνύει τον λόγο, το τραγούδι και τη ζωντανή μουσική με τα άκρως εντυπωσιακά στοιχεία του τσίρκο, σε ένα πλούσιο σε μηνύματα κείμενο για το θάρρος, την εσωτερική δύναμη, τον σεβασμό και την αγάπη.

Το ταξίδι της ζωής είναι η πορεία του ανθρώπου και τα στάδια εξέλιξής του από την γέννηση μέχρι την ωρίμανση. Δύο κόσμοι αναμειγνύονται και συγκρούονται, ο εσωτερικός με τον πραγματικό και αναδύονται οι αξίες της ζωής και οι ικανότητες της ανθρώπινης ύπαρξης. Αγάπη, φόβος, θάρρος, μαγεία, πάθος, ισορροπία, εγωισμός και εξουσία παίρνουν ανθρώπινη μορφή και οδηγούν την ζωή του ανθρώπου σε ένα μοναδικό ταξίδι αυτογνωσίας.

Κορυφαίοι ακροβάτες και performers της χώρας συνεργάζονται αρμονικά και δημιουργούν μια θεαματική παράσταση που αναδεικνύει με ύφος συμβολικό τη σύνδεση της τέχνης τους με την ίδια τη ζωή, προσφέροντας σε παιδιά, νέους και ενήλικες μία μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης!

Φωτιές, ξυλοπόδαροι, ζογκλερικά, μονόροδα, εναέριες χορογραφίες και τολμηρά ακροβατικά θα συναρπάσουν τους θεατές που θα δουν επί σκηνής να δημιουργείται ένας καινούριος μαγικός κόσμος και θα γίνουν συνοδοιπόροι του ήρωα στο μαγικό ταξίδι του προς την ενηλικίωση...

Διαβάστε την ανταπόκριση του EvArt.gr από την παράσταση:

"Το ταξίδι της ζωής", του Αντώνη Πασβάντη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

 

Το Ταξίδι της Ζωής - Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

 

Πληροφορίες Παράστασης

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.