frank panx antibodies ramones kyttaro

 Το περασμένο Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, το live-αφιέρωμα για τους Ramones στο Κύτταρο είχε - πέραν από τον χαρακτήρα φόρου τιμής προς τους «πατέρες» της πανκ σκηνής Ramones – και ένα φιλανθρωπικό πρόσημο. Συγκεκριμένα, τα έσοδα από τη συναυλία διατέθηκαν στην πρωτοβουλία των Αντισωμάτων για την ενίσχυση των προσφύγων. Η κίνηση μουσικών της ανεξάρτητης σκηνής να ενωθούν υπό τα «Αντισώματα» είχε γεννηθεί πριν από ένα χρόνο, και συγκεκριμένα στο πρώτο live-αφιέρωμα για τους Ramones, A Night for the Ramones Vol. 1.

Αυτή η γιορτή που αγκαλιάζεται από τον κόσμο εδώ και δύο χρόνια, αποτελεί και μια πολύ ωραία αφορμή για την έκφραση αλληλεγγύης από το χώρο της μουσικής προς οποιονδήποτε χώρο και οποιονδήποτε συνάνθρωπο χρίζει βοηθείας. Δείτε ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Frank Panx (από τους Panx Romana) που έκανε κατά τη διάρκεια του αφιερώματος, όπου μοιράζεται τις εμπειρίες των Αντισωμάτων στη Μόρια της Λέσβου όπου πήγαν και κατέγραψαν τις ανάγκες των προσφύγων/μεταναστών...

 

 

Διαβάστε την ανάρτηση στη σελίδα των Αντισωμάτων στο Facebook τρεις ημέρες πριν τη συναυλία:

 

Διαβάστε την Ανταπόκριση!

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.