Οι Naxatras επιλέγουν τα 10 αγαπημένα άλμπουμ τους

Διανύοντας ίσως την πιο δημιουργική τους περίοδο, οι Naxatras συνεχίζουν την εκθετικά ανοδική τους πορεία μέσα από την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους, που κυκλοφορεί από τις αρχές Μαΐου του 2016, έχοντας μάλιστα ανοίξει ήδη την όρεξή μας με το νέο EP που κυκλοφόρησαν την 1η Απριλίου. Φυσικά, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε για άλλη μια φορά και στο πρώτο, ομώνυμο πόνημα του σχήματος που πριν καν κλείσει ένα χρόνο κυκλοφορίας ξεπέρασε τα 1.000.000 views στο Youtube, αποδεικνύοντας περίτρανα πως όχι μόνο πρόκειται περί δισκάρας, αλλά και πως οι ίδιοι οι Naxatras έχουν αρχίσει να κερδίζουν την προσοχή και το θαυμασμό των απανταχού φίλων της ψυχεδελικής rock σκηνής.

Έχοντας λοιπόν ένα απίστευτο πρώτο άλμπουμ και ένα εξίσου απίστευτο EP στις αποσκευές του – και τα δύο ηχογραφημένα με εξ’ ολοκλήρου αναλογικό εξοπλισμό, το ιδιαίτερα ταλαντούχο σχήμα από τη Θεσσαλονίκη σχεδιάζει ήδη το tour με το οποίο θα συστήσει το νέο του άλμπουμ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, περνώντας φυσικά και από την Αθήνα και το Death Disco στα τέλη Μαΐου.

Κι επειδή το ταξίδι είναι μεγάλο και τα χιλιόμετρα πολλά, επιβάλλεται να ακούγονται μόνο μουσικάρες στη διαδρομή. Μπείτε κι εσείς στο βαν, πιάστε από μια μπύρα και πάμε να ακούσουμε 10 αγαπημένους δίσκους, όπως τους διάλεξαν οι Γιάννης Βαγενάς, Κώστας Χαριζάνης και Γιάννης Δέλιας για ένα σωστό, ψυχεδελικό ταξίδι...

 

Μετά από αυτές τις επιλογές κι επειδή είναι ωραίο να παθαίνεις πλάκα με μια μπάντα, δεν έχουμε παρά να συμπληρώσουμε κι εμείς τρία αγαπημένα άλμπουμ από τη νεότερη δισκογραφία, όχι για να ευλογήσουμε τα γένια μας αλλά για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο αυτό... "το ταξίδι"!

naxatras album naxatras new ep naxatras ii album

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.