Ένα ψυχεδελικό ταξίδι με τους The Myrrors

Οι The Myrrors θα μπορούσαν να έχουν ήδη πάει «σχολείο», καθώς δημιουργήθηκαν το 2008. Την επόμενη όμως χρονιά διαλύθηκαν για να επανενωθούν το 2013 και να προσθέσουν στο σχήμα τους νέα μέλη και νέους ήχους.

 

the myrrors

 

Παρά τη τρίχρονη παρουσία τους στο χώρο, οι The Myrrors έχουν να παρουσιάσουν ήδη τρία άλμπουμ, στα οποία διακρίνουμε εμφανώς την εξέλιξη της μπάντας, όσο κι αν αγαπάμε να ακούμε ακόμα την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους.

Το ντεμπούτο τους άλμπουμ με τίλο "Burning circles in the sky" μας έδωσε κομματάρες όπως το "Mind's eye" και το κομμάτι φωτιά "Warpainting" που ξεχωρίζει με διαφορά στο youtube (έχει 2.086.699 προβολές έναντι του full album που έχει προβληθεί 304.681 φορές).

 

 

Στη συνέχεια ήρθε το instrumental EP "Solar Collector", σε κασέτα και βινύλιο, που σηματοδότησε και την επανένωση του σχήματος. Το τελευταίο τους άλμπουμ φέρει τον τίτλο "Arena Negra". Κυκλοφόρησε αυτό το χρόνο και οι πειραματισμοί της μπάντας με τις προσθήκες του μπάσου (Cody Schwartz), του βιολιού (Miguel Urbina) και της δεύτερης κιθάρας (Connor Gallaher) κέρδισαν τις εντυπώσεις.

 

 

Από το acid-psych σχήμα απορρέει μία ατμόσφαιρα που θυμίζει κάλλιστα desert rock. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων φέρνει τους The Myrrors να κερδίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον του μουσικόφιλου κόσμου, επιπλέον να αποτελούν ένα νέο ψυχεδελικό ήχο, έτοιμος να αγγίξει και να ταξιδέψει τους αποδέκτες του. 

Αυτή την περίοδο οι ορμώμενοι από την Arizona βρίσκονται σε Ευρωπαική περιοδεία, η οποία υπολογίζεται ότι θα τελειώσει στο Le guess Who festival στην Ολλανδία. Τα καλά νέα είναι ότι οι Έλληνες fans της μπάντας δε θα περιμένουν τόσο καθώς την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και μία μέρα αργότερα, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου θα επισκεφθούν την Αθήνα. Ας ευχηθούμε να μην υπάρξει κάποια άλλη ατυχία όπως αυτή που έκανε αδύνατη τη μετάβασή τους στη Σόφια στη Βουλγαρία, καθώς εφόσον βρεθούν εδώ δε χρειάζονται ευχές! Είναι σίγουρο ότι θα ανοίξουν τα αυτιά μας για τα καλά!

Εν αναμονή της άφιξης τους, ας ακούσουμε το "Arena Negra"...

 

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.