Οι Salto Mortale μετά την κυκλοφορία δύο ep («Μία άλλη πραγματικότητα»-2014, «Παράθυρο στο χάος»-2016) έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο single με τίτλο «Soundtrack για μια προσμονή» που θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο full length δίσκο τους.

Η ηχοληψία, η μίξη και το mastering έγιναν για ακόμη μια φορά στο Noisebox studio στην Πάτρα από το Σάκη Μπάστα ενώ το έργο που συνοδεύει το κομμάτι είναι μια δημιουργία του Γεράσιμου Γαλιατσάτου.

Οι στίχοι είναι επηρεασμένοι από το κείμενο "Το εγώ, το εσύ και άλλα παραμύθια" της Νατάσσας Θεοδωρακοπούλου που δημοσιεύτηκε στο tetartopress.gr. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο του ’18. Ακούστε το εδώ:

 

 

Οι Salto Mortale δημιουργήθηκαν επίσημα το Μάιο του 2013 και αποτελούνται από τους Θανάση Αντωνόπουλο (φωνή, κιθάρα), Δημήτρη Μουργελά (μπάσο), Γιώργο Μαρκόπουλο (κιθάρα) και Γιώργο Φούρο (τύμπανα). Το μουσικό τους ύφος κυμαίνεται στα ευρύτερα πλαίσια του rock/heavy rock χρησιμοποιώντας ελληνικό στίχο. Με έδρα την Πάτρα έχουν πραγματοποιήσει live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, εμφανίσεις με σημαντικά ονόματα της ελληνικής σκηνής (Υπόγεια Ρεύματα, Μωρά στη Φωτιά, Απροσάρμοστοι, Γιάννης Αγγελάκας, Beggars, Magic de Spell, Bad Movies και πολλούς ακόμη) ενώ έχουν συμμετάσχει και σε πολλά φεστιβάλ (4η Γιορτή Circulo Cooperativa, Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα, Underock Festival, Rapido Molino Rock Fest, Φεστιβάλ ΛΕ.ΜΟ.Μ Μήλου, Let’s rock festival Οινοφύτων, Φεστιβάλ Ευρωστίνης ΕΥ Ζην κ.α.).

Το Δεκέμβριο του 2014 ολοκλήρωσαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο EP τους με τίτλο «Μία άλλη πραγματικότητα» ενώ τον Οκτώβρη του ’16 έκαναν ένα ακόμη δισκογραφικό βήμα με το ep «Παράθυρο στο χάος».

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.