Οι Los Dos o Mas υποδέχονται το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο! Μας παρουσιάζουν το “Guatemala”, το πρώτο τους single. Ήλιος, θάλασσα και η αρχή για ταξίδια ¨οι δυο μας ή και περισσότεροι» (όπως λέει και το όνομα του συγκροτήματος), με μουσικές, χρώματα και αρώματα από διάφορες γωνιές του κόσμου!

Οι Los Dos O Mas, ξεκίνησαν την πορεία τους το 2010 στο Αίγιο, με αρχικά μέλη τον Νίκο Καραχάλιο στην κλασική κιθάρα και τον Διονύση Χαχάμπη στα τύμπανα. Στη συνέχεια η μπάντα των δύο μεγάλωσε και εξελίχθηκε σε κολλεκτίβα. Οι μουσικές τους δημιουργίες είναι εμπνευσμένες από διαφορετικά μουσικά είδη όπως reggae, afro, ska, latin και world music. Σύντομα κατάφεραν να ξεχωρίσουν και μάλιστα εκπροσώπησαν τη χώρα μας στην Γαλλία, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής. Οι στίχοι τους αφορούν ζητήματα της καθημερινότητας και κρύβουν πάντα μια νότα αισιοδοξίας. Οι Los Dos ο Mas έχουν ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και  έχουν ανοίξει συναυλίες καλλιτεχνών όπως οι DUB INC., Shantel & Bucovina Club Orkestar, Νίκος Πορτοκάλογλου, Maraveyas Ilegal, Blues Wire, Ευθύμης (Txc, A/E), Άγνωστος Χειμώνας, Ταυτισμένος Λάθος, κ.ά.

 

 

Music & Lyrics by Los Dos o Mas

Τραγούδι: Eύα Θεοχάρη
Κλασική κιθάρα: Νίκος Καραχάλιος
Ηλεκτρική κιθάρα: Γιάννης Κωνσταντινίδης
Τύμπανα: Διονύσης Χαχάμπης
Ηλ. Μπάσο: Τάσος Παπαπάνος
Κρουστά: Αντώνης Παπαδόπουλος

Recorded by Stefanos Strof Chatzopoulos
Mixed and mastered by Emmanouil Hermano Tselepis

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.