Δημήτρης Καρράς & Φώτης Ανδρικόπουλος @ Ίλιον Plus

Όταν ο Δημήτρης Καρράς ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Φώτη Ανδρικόπουλο και την πρωτοεμφανιζόμενη Κατερίνα Ζευγαρά, κανείς δεν φανταζόταν πόσο αρμονικά θα έδεναν και θα γεμίζαν το χώρο οι φωνές τους. Εκείνοι και οι μουσικοι που τους πλαισίωναν κατάφεραν όχι μόνο να μας προσφέρουν μια όμορφη μουσικά βραδιά αλλά και να μας ταξιδέψουν και να μας κάνουν να ξεφύγουμε απ' τα συνηθισμένα.

Από τη σκηνή του Ίλιον Plus το βράδυ της 28ης Μαΐου, μοιράστηκαν μαζί μας τραγούδια δικά τους αλλά και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών της έντεχνης μουσικής σκηνής, δημιουργώντας ένα δεμένο πρόγραμμα, το οποίο απέδωσαν άρτια μουσικά και φωνητικά.

Ο Δημήτρης Καρράς, έχοντας συνεργαστεί τα τελευταία 16 χρόνια με πολλούς σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες και έχοντας καταφέρει τα τραγούδια του να ερμηνεύονται απο μεγάλους τραγουδιστές στην Ελλάδα, πήρε στο διάβα του και τον Φώτη Ανδρικόπουλο, που απο τη νεαρή του κιόλας ηλικία ηχογράφησε τρεις δισκογραφικές δουλειές με τον Δημήτρη Καρρά, ο τίλτος των οποίων ''Άγρυπνη νύχτα'', ''Έτσι οι μέρες περνούν'' και ''Έξοδα''. Το βράδυ του Σαββάτου είχαμε μάλιστα τη χαρά να ακούσουμε και ζωντανά πολλά απο τα τραγούδια που περιέχουν αυτοί οι τρεις δίσκοι.

 

 Δημήτρης Καρράς & Φώτης Ανδρικόπουλος @ Ίλιον Plus

 

Οι εκπλήξεις που επιφύλασσαν όσο η βραδιά κυλούσε, μας ενθουσίασαν ακόμη περισσότερο δημιουργώντας ενα ατμοσφαιρικό σαββατόβραδο. Κάπου στα μέσα της βραδιάς, εμφανίστηκε στη σκηνή ο Μανώλης Φάμελλος, ο οποίος ήρθε κατευθείαν απ' την Θεσσαλονίκη για να μας συνεπάρει με τα τραγούδια του και να μας χαρίσει λίγη από τη μαγεία που απορρέει από τις μελωδίες του. Ένας ακόμη εκλεκτός καλεσμένος της βραδιάς ήταν ο Κώστας Αγέρης ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας μερικές απ' τις μουσικές του, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που σιγοτραγουδούσε μαζί με εκείνον τα κομμάτια του.

Ο Δημήτρης Καρράς, ο Φώτης Ανδρικόπουλος, η Κατερίνα Ζευγαρά, οι μουσικοί που τους συνόδευσαν (Κατερίνα Τεπελένα σε Βιολί και Φλάουτο, Δρόσος Σκυλλάς στα Τύμπανα, Τάσος Ρούσης στο Μπάσο, Δημήτρης Τσιμπάνος στα Πλήκτρα, Ιάσονας Κτενάς στο Βιολί και ο Παντελής Κλήμης στην Κιθάρα) και οι καλεσμένοι τους κατάφεραν να γοητεύσουν το κοινό το βράδυ του Σαββάτου. Το μόνο που μένει να αναμένουμε, λοιπόν, από αυτό το γεμάτο βράδυ, βλέποντας και τον κόσμο που παρευρέθη ευχαριστημένο και χορτασμένο απ' τις μελωδίες των καλλιτεχνών, είναι η επόμενη επι σκηνής συνάντησή τους.

 

Φωτογραφίες & Βίντεο: Γκρισίλντα

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.