Υπόγεια Διάβαση - Θεολόγος Κάππος

Από καθηγητής σε μαθητής ώστε να μάθει τα «κατατόπια» της ελληνικής δισκογραφίας, ο Θεολόγος Κάππος έβγαλε το πρώτο του cd με τίτλο «Υπόγεια Διάβαση». Η protasis music production έκανε πάλι το θαύμα της, ενέδυσε ένα cd  που περιέχει μηνύματα ερωτικά αλλά και κοινωνικά και ανέδειξε το ταλέντο και το δυναμισμό ενός νέου καλλιτέχνη!

Τα τραγούδια είναι ταξιδιάρικα με στίχους προσεγμένους και άμεσους και η μουσική, που συνδυάζει την ορμή του ηλεκτρικού ήχου με την απλότητα των ακουστικών οργάνων, δίνει στο άκουσμα μια πολύ ωραία εναλλαγή. Η φωνή του είναι γνήσια με χαρακτηριστική χροιά και σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή λίγο πιο επαναστατική, πιο ρομαντική, πιο λυρική. Μια φωνή που κατάγεται από την Ικαρία, απ' όπου είναι ο Θεολόγος, ο οποίος έρχεται να μας διδάξει τις δικές του γνώσεις στην εναλλακτική ροκ μουσική.

Το cd  περιλαμβάνει ερωτικές μπαλάντες όπως το «για τα μάτια σου μόνο», «ένα καράβι που ερωτεύεται», που σε κάνουν να νοσταλγείς και να ερωτεύεσαι κι εσύ με το άκουσμα τους. Περιέχει, όμως, επίσης τραγούδια με στίχους διαμαρτυρίας όπως το «ξένος» και το «λίγο πιο κοντά», που σε αφήνουν χαμένο στις σκέψεις. Έκπληξη αποτελεί η διασκευή της επιτυχίας των Στέλιου Φωτιάδη και Σαράντη Αλιβιζάτου «μέχρι να βρούμε ουρανό», ένα τραγούδι που αγαπήσαμε από την φωνή της Γλυκερίας και ο Θεολόγος Κάππος μετατρέπει σε ροκ μπαλάντα αλλά με τον σεβασμό και το δυναμισμό που αρμόζει στο τραγούδι!!

Τα τραγούδια που περιέχονται στο cd είναι: «για τα μάτια σου μόνο», « καράβι που ερωτεύεται», «μέχρι να βρούμε ουρανό», «σ' αυτό το άδειο το νησί», «σπασμένη ομπρέλα», «παιχνίδι με τον άνεμο», «η κιβωτός με τις πρόθυμες γυναίκες», «λίγο πιο κοντά», « ξένος» και το «υπάρχουν στιγμές».

Στο δίσκο συμμετέχουν: η Αναστασία Μουτσάτσου σε ένα ερωτικό ντουέτο, ο Νίκος Ζιώγαλας με τα μοναδικά φωνητικά του και ο MC Κωνσταντίνος Βούλγαρης σε μία δραματική rap απαγγελία.

Συντελεστές στο δίσκο είναι οι Θάνος Κοφινάς, Πάνος Μαλαχιάς, Άρης Παπαδόπουλος, Πάνος Σταθόγιαννης, Κώστας Φασουλάς, Θεολόγος Κάππος, Ξένια Ντουρακοπούλου, Βασίλης Τριανταφυλλίδης στους στίχους και οι Πάνος Μαλαχιάς, Άρης Παπαδόπουλος, Τάσος Ιωαννίδης, Άγγελος Σφακιανάκης, Βασίλης Τριανταφυλλίδης, Θεολόγος Κάππος, Ξένια Ντουρακοπούλου στη μουσική.

-Λίγα λόγια για τον Θεολόγο.
Σπούδασε τραγούδι, πιάνο και θεωρητικά στην Αθήνα. Είναι καθηγητής σε ωδείο και διατηρεί μία ηλεκτρική μπάντα για τις εμφανίσεις του σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το Θεολόγο Κάππο:

Θεολόγος Κάππος facebook page

Ακούστε τραγούδια από το δίσκο «Υπόγεια Διάβαση» του Θεολόγου Κάππου.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.