Πρόγραμμα Μουσικής Σκηνής Σφίγγα

Η μουσική σκηνή Σφίγγα ανοίγει τις πόρτες της και αυτή τη χρονιά, φιλοξενώντας σημαντικά ονόματα της μουσικής και των τεχνών φιλοδοξώντας να γίνει το δικό σας μουσικό στέκι στο κέντρο της πόλης (Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής - πεζόδρομος Κιάφας 13). Φέτος, το πρόγραμμα της Σφίγγας είναι ακόμα πιο πλούσιο και ονόματα όπως οι Σταμάτης Κραουνάκης, Κώστας Χατζής, Λίνα Νικολακοπούλου, Πάνος Κατσιμίχας, Ρίτα Αντωνοπούλου, Λάκης Παπαδόπουλος, Σταύρος Σιόλας, Δημήτρης Υφαντής, Νίκος Ζιώγαλας και πολλοί άλλοι θα τραγουδήσουν, προσφέροντας μοναδικές βραδιές στο φιλόμουσο κοινό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (στην πορεία θα προσθέτονται και νέες ημερομηνίες):

 

2018

Η νέα χρονιά θα μας φέρει στη Σφίγγα τον Πάνο Κατσιμίχα (20-27/1, 3-10/2), τη φοβερή τετράδα των Νίκου Ζιώγαλα, Γιάννη Γιοκαρίνη, Γιάννη Μηλιώκα και Λάκη Παπαδόπουλο (17-24/2, 3-10/3), τον Χρήστο Παπαδόπουλο (17,24,31/3) με ξεχωριστούς καλεσμένους αλλά και πολλά ακόμα live που σύντομα θα ανακοινωθούν.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.