Άλλη Μια Μέρα, άλλο ένα video-clip μας παρουσιάζει η Λαμπρινή Καρακώστα, από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, ''Ακούγομαι;'', που κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη, για ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική της ίδιας, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει σταθερά ο Περικλής Μαθιέλλης.

Αυτή τη φορά, η Λαμπρινή μάς παρουσιάζει ένα από τα πιο εσωτερικά τραγούδια του δίσκου, το μοναδικό που η ίδια επέλεξε να ηχογραφήσει μόνη, στον προσωπικό της χώρο και όχι σε στούντιο, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ηχεί όσο αυθεντικό (και αφτιασίδωτο) το είχε στο μυαλό της, όταν το πρωτοεμπνεύσθηκε.

Απλό, απαλό, κατευθείαν από τον πυρήνα της ψυχής της τραγουδοποιού. ‘Ενα τραγούδι-διάλογος μεταξύ της πλευράς, εκείνης, του εαυτού που παλεύει με το ρεαλισμό της καθημερινότητας, και το παιδί μέσα της, τον «ανώτερο» εαυτό. Που τη συμβουλεύει να ακούει και πάντα να ακολουθεί τα προστάγματα του σοφότερου οδηγού, της καρδιάς.

Άκου το χρόνο που τρέχει, κάνε ένα βήμα και μη σταματάς
Άν είναι ο δρόμος σωστός μη ρωτάς για τ άγνωστα μέρη
Μονάχα γλυκά στη καρδιά να μιλάς,
Εκείνη σε ξέρει

Ένα απέρριτο, τρυφερό στιγμιότυπο του δίσκου, απόλυτα προσωπικό, ένα μήνυμα ελπίδας τελικά, απέναντι στη μάχη που δίνουμε όλοι μας καθημερινά, που ο σκηνοθέτης επέλεξε να εικονοποιήσει καταφεύγοντας στη μαγεία του puppet animation.

 

 

Στίχοι – Μουσική: Λαμπρινή Καρακώστα
( Τραγούδι, κλασική κιθάρα, μεταλλόφωνο, shaker, ντέφι, ήχοι)

Ηχογράφηση @My HomeStudio
Μίξη: Τίτος Καργιωτάκης @Royal Alzheimer Hall Studio
Μastering: Τίτος Καργιωτάκης, Χρήστος Χαρμπίλας @Royal Alzheimer Hall Studio
Σκηνοθεσία: Περικλής Μαθιέλλης

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.