Η εποχή - Νίκος Μπαλιάκος

Δεν τον τρομάζει καμιά εποχή…

Ο Νίκος Μπαλιάκος κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “ η εποχή” στις 14 Ιουλίου στην Κύπρο από τη Voca Records με διανομή της Minos Emi. Σε μουσική και στίχους δικούς του κατάφερε να εκπλήξει τον κόσμο της Κύπρου και κατεπέκταση και της Ελλάδας. Η φωνή του είναι καθαρή και μελωδική. Σε παραπέμπει σε ένα νέο παιδί, που έχει φιλοδοξίες, είναι ταλαντούχο και πάνω απ’ όλα βγάζει μια αισιοδοξία σε όλα του τα κομάτια μέσα από τα οποία περνάει ένα πολύ όμορφο μήνυμα για την ζωή μας γενικότερα.

 Εννέα καλοδουλεμένα τραγούδια που έχουν χαρακτήρα δυναμικό και συνάμα νοσταλγικό και συναισθηματικό, σού δίνουν την αίσθηση πως μπορείς να αντλήσεις ενέργεια αλλά και πάθος για να αποφύγεις κάθε αρνητική σκέψη.
Δεν τον τρομάζει καμία εποχή αναφέρει σε ένα κομμάτι του και δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει. Εξάλλου έχει τη φωνή και τη φαντασία, που χρειάζεται, ώστε να συνεχίσει να γράφει τραγούδια που θα μας φτιάχνουν τη μέρα!

Τα τραγούδια του δίσκου είναι τα εξής: «θα κάνω σαματά», «αντίο», «ελένη», «όρκος βαρύς», «σε μια νύχτα έμεινες μόνη», «το παιχνίδι σου», «η εποχή», «απελπισμένη παροιμία» και  «ο σκοπός».

Μουσική και στίχο υπογράφει ο ίδιος ο Νίκος Μπαλιάκος, ενορχήστρωση και παραγωγή έκανε ο Νικόλας Μαυρέσης, που παίζει πιάνο και πλήκτρα, στα κρουστά είναι ο Οδυσσέας Κυριάκου, στις κιθάρες ο Χρήστος Πικριδάς και δεύτερα φωνητικά κάνει η Έλενα Γιαννακού. Την ηχοληψία την ανέλαβε ο Ευθύβουλος Θεοχάρους και τη μίξη- mastering έκανε ο Ευθύβουλος Θεοχάρους και ο Ερμής Βογιατζής.

 

Γνωρίστε το Νίκο Μπαλιάκο:

Νίκος Μπαλιάκος soundcloudΝίκος Μπαλιάκος youtube channelΝίκος Μπαλιάκος facebook page 

Φωτογραφία κειμένου: Foto Larko Pafos

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.