Greeklish Babylon digital singleΟι Greeklish Babylon είναι ο Παύλος Συνοδινός, ο Νίκος Ζαδές, ο Πάνος Τόλιος, ο Μιχάλης Πορφύρης, είναι και άλλοι κρυφοί ήρωες... Οι Greeklish Babylon παίζουν αυτά που ζουν... μιλάνε ελληνικά αλλά μιλάνε και ξένα, ποτέ όμως Greeklish... Οι Greeklish Babylon είναι ροκ, είναι και ποπ, είναι και κρυφορεμπέτες, είναι και έντεχνοι;;

 Οι Greeklish Babylon κυκλοφορούν το digital single τους μέσω της Antart productions. Περιέχει δυο κομμάτια, τα οποία είναι οι "Πάνοπλοι" σε στίχους του Γιώργου Πολυμενάκου και "Ο Νίκος" σε στίχους και μουσικές του Παύλου Συνοδινού. Τα δύο τραγούδια πηγάζουν απ' την καθημερινότητα, που βιώνουμε στη σημερινή εποχή. Οι "Πάνοπλοι" έρχονται να δείξουν περισσότερη αγανάκτηση και αντίδραση μ' ένα πιο ανατρεπτικό ήχο και πιο σκοτεινές και "άγριες" εικόνες απ' ό,τι "ο Νίκος", που μέσα από ένα πιο ανάλαφρο άκουσμα αναφέρει το φευγιό από την Ελλάδα, τα διλήμματα αλλά και το βόλεμα, την καθήλωση και την απάθεια.


Γνωρίστε τους Greeklish Babylon:

Greeklish Babylon Facebook pageGreeklish Babylon Youtube channelGreeklish Babylon SoundCloud

Social Media Promotion: Plethos Innovative Promotion
Antart Productions

 
Ακούστε τα καινούρια κομμάτια των Greeklish Babylon:

"Πάνοπλοι"

 

"Ο Νίκος"

  

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.