Το ψυχεδελικό metal κουαρτέτο των Raw in Sect, έδωσε στη δημοσιότητα άλλο ένα video από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Kitro”. Αυτό είναι για το τραγούδι “Arena”. Δείτε το εδώ:

 

Το εν λόγω τραγούδι αποτελεί άλλη μια προσπάθεια της μπάντας να συνδυάσει τις ελληνικές μουσικές επιρροές της και φυσικά την ελληνική γλώσσα με τον ψυχεδελικό και αιχμηρό χαρακτήρα, της ως τώρα τραγουδοποιείας της. Είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ πως η επερχόμενη πλήρης δισκογραφικής δουλειά των Raw in Sect θα αποτελεί μια ολοκληρωμένη επαφή του σχήματος με τις ρίζες του, γεγονός που μέχρι στιγμής μοιάζει να «ξεκλειδώνει» νέα όρια στην έκφρασή του.

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον video αποτελεί μια συμπαραγωγή των Σέχτα Films και Odelay Films, με τον Joseph Ollman σε ρόλο σκηνοθέτη και εκτυλίσσεται στο κέντρο της Αθήνας, μεταφέροντας με έναν ιδιαίτερα σαρκαστικό τρόπο την σύγχρονη ατμόσφαιρα της Ελληνικής πρωτεύουσας.

Το “Kitro” ηχογραφήθηκε σε Ελλάδα και Αγγλία με παραγωγό τον Peter Dowsett, η μίξη έγινε από τον Matt Bayles (Botch, Isis, Mastodon, Norma Jean, Caspian κ.α.) και το mastering από τον Peter Maher (U2, Pixies, Depeche Mode, Jack White, The Rolling Stones, Linkin Park, Nine Inch Nails κ.α.).

Θυμίζουμε πως λίγο καιρό πριν, οι Raw in Sect, είχαν δώσει στη δημοσιότητα άλλο ένα video single από το album “Kitro”, το “Therion” που κατέδειξε τη πρώτη διάθεση της μπάντας να ενσωματώσει στον ήχο της στοιχεία από την Ελληνική παράδοση. Δείτε το εδώ: Νέο video single από τους Raw In Sect στα Ελληνικά

Μείνετε συντονισμένοι στο επίσημο site των Raw in Sect και προπαραγγείλτε σε αυτό το “Kitro” και ακολουθήστε τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις επερχόμενες δραστηριότητες του σχήματος. 1. 21st Athens Technopolis Jazz Festival | Women in Jazz

  24 Φεβρουαρίου 2022
  21st Athens Technopolis Jazz...
  Κατηγορία: Νέα & Ανακοινώσεις

 1. dead dranks - nightwalking

  10 Ιανουαρίου 2022
  "Nightwalking" | Dead Dranks
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. kicking nerve - death at your pleasure

  13 Δεκεμβρίου 2021
  "Death At Your Pleasure" | Kicking Nerve
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. λάμδα - tria

  22 Νοεμβρίου 2021
  "ΤΡΙΑ" | λάμδα
  Κατηγορία: Δίσκοι
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.