Με το Νέο τους βίντεο κλιπ "ΣΑΣΑ" οι Ground Zero δηλώνουν ανοιχτά ότι στέκονται ενάντια στην εμπορία και εκμετάλλευση των ανθρώπων. Σκοπός του βίντεο κλιπ είναι η αφύπνιση και η ενημέρωση γι' αυτό το παγκόσμιο έγκλημα που συντελείται μπροστά μας και κάτω από τη μύτη μας. Το βιντεο γυρίστηκε στο Black Box Theater (Θεσσαλονίκη), σε σκηνοθεσία Μάριου Αποστολακούλη & Στελίνας Βογιατζή. Η Βιντεοληψία & το Μοντάζ έγιναν από τον Χάρη Παλλα (artboy.gr). Σε αυτό το βίντεο έλαβαν μέρος πλήθος ηθοποιών και κομπάρσων. Απολαύστε το:

 

 

Οι Ground Zero δημιουργήθηκαν στα μέσα του 2012 όταν μια παρέα ανθρώπων με κοινή αισθητική για την ζωή και την μουσική, συνεργάστηκαν για κάποιο street festival στην Θεσσαλονίκη. Μετά από πολλές ώρες συζητήσεων και ακόμα περισσότερων ωρών στο studio κατέληξαν στην τελική τους μορφή (Ονειρευτής , SunD , C.Saw & Dj Found) και σε ένα ηχητικό αποτέλεσμα που δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον γνώριμο ήχο του LowBap, ενώ προσθέτοντας παράλληλα τη live κιθάρα δίνουν ένα νέο εναλλακτικό στοιχείο στη μουσική που τους ανοίγει καινούργιους δρόμους σε ό,τι αφορά το κομμάτι της παραγωγής.

Έχουν συμμετοχή σε πολλά festival και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή τους στο Rockwave festival (Ioύλιος 2014), ενώ έχουν ανοίξει για καλλιτέχνες όπως: Active Member, Β.D.Foxmoor, Sadahzinia, Βαβυλώνα, La Bruja Muerta, Razastarr, Rodney P & Dj Skitz (UK), Θάνος Ανεστόπουλος (Διάφανα Κρίνα), Νοmik (Sleeping Pillow / Universal Trilogy) κ.α.

Οι Ground Zero ανήκουν πλέον επίσημα στο σπιτικό της New Dream Records και ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρήσε στις 11/6/16, με τίτλο "Σημείο Μηδέν".

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.