Άλλο ένα τραγούδι από το επερχόμενο full length album “Archetypes” (του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται για τον προσεχή Νοέμβριο) έδωσαν στη δημοσιότητα οι Cyanna Mercury. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “There Will Be Α Time” και είναι η τέταρτη σε σειρά σύνθεση του “Archetypes” που δημοσιοποιείται μετά τα "Horse Dark As Night", "If We Were Blind" και "Snake".

Ακούστε και δείτε το video που το συνοδεύει παρακάτω:

 

Το “There Will Be A Time” όντας το λιγότερο ηλεκτρισμένο ηχητικά, και ταυτόχρονα το πλέον φορτισμένο συναισθηματικά τραγούδι του δίσκου, κλείνει το “Archetypes” album. Το video που επενδύθηκε με αυτό, αποτελεί φόρο τιμής στο "Birdy", μια ταινία του Alan Parker του 1984, γεμάτη με συμβολικές εικόνες για την ανθρώπινη ύπαρξη και ψυχή.

Οι Cyanna Mercury θα παρουσιάζουν ζωντανά το “Archetypes” στην ολότητά του, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 Live Music Space (Λιοσίων 205, Αθήνα). Για περισσότερες λεπτομέρειες μείνετε συντονισμένοι στην ατζέντα του evart.gr.

Ακολουθήστε το σχήμα στην επίσημη σελίδα του και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητές του.

  1. 21st Athens Technopolis Jazz Festival | Women in Jazz

  24 Φεβρουαρίου 2022
  21st Athens Technopolis Jazz...
  Κατηγορία: Νέα & Ανακοινώσεις

 1. dead dranks - nightwalking

  10 Ιανουαρίου 2022
  "Nightwalking" | Dead Dranks
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. kicking nerve - death at your pleasure

  13 Δεκεμβρίου 2021
  "Death At Your Pleasure" | Kicking Nerve
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. λάμδα - tria

  22 Νοεμβρίου 2021
  "ΤΡΙΑ" | λάμδα
  Κατηγορία: Δίσκοι
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.