«Κάποιοι λένε ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια cult μπάντα από κοτόπουλα. Κάποιοι λένε ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη. Η σοφία είναι άφθονη και στα δύο.» Κι αφού αυτό ειπώθηκε, οι Allen’s Hand – μία cult μπάντα τεσσάρων ατόμων με καταγωγή από την Αθήνα - όλοι αφιερωμένοι στην ευλάβεια του ενός αληθινού Βασιλιά Κοτόπουλου, είναι έτοιμοι να ανατρέψουν το ανθρώπινο σύστημα και να ξεσηκώσουν το κοινό τους με τον νέο τους ύμνο Re-Pack Your Bags.

Αναπόσπαστα συνυφασμένο με το σύγχρονο zeitgeist, το Re-Pack Your Bags είναι μια ωδή στην καλλιτεχνική διαδικασία. Heavy rock κομμάτι, ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και περιγράφει λεπτομερώς την οπτική γωνία του καλλιτέχνη, σχετικά με την εσωτερική μάχη μεταξύ της γνήσιας δημιουργικής έκφρασης από τη μία και της ικανοποίησης του κοινού από την άλλη.

Ο αφηγητής συμβιβάζεται με εξωτερικές απόψεις σχετικά με την τέχνη του, αφαιρώντας μέρη που είναι προσαρτημένα σε αυτήν, για χάρη ενός καλού αποτελέσματος και εξισορροπώντας την τέχνη με το εμπορικό της κομμάτι. Επανηχογραφημένη εκδοχή ενός ήδη υπάρχοντος κομματιού των Allen’s Hand, περιλαμβάνει ρυθμούς που φέρνουν σε Foo Fighters, σόλο ντραμς που ξεσηκώνουν, συναισθηματικές φωνητικές ερμηνείες και πιασάρικα ρεφρέν.

Allen’s Hand αποτελούνται από τον Eggstein (κιθαρίστα και ιερόσυλο αγγελιοφόρο της χάρης Του), τον Hennis (φωνητικά), τον Nugget (μπάσο) και τον Larry (drums). Η παραγωγή του 𝗥𝗲-𝗣𝗮𝗰𝗸 𝗬𝗼𝘂𝗿 𝗕𝗮𝗴𝘀 έγινε από τον Mitso DeChicko, mastering από τον Απόστολο Σιώπη, animation από την Arinela Kociko και το art από τον Jon Toussas.

Συνυφασμένοι σε μια κατάσταση όπου κοτόπουλο και μηχανή γίνονται ένα, οι Allen’s Hand δεν απαιτούν τη φευγαλέα υπέρβαση στιγμιαίων ικανοποιήσεων, αλλά μόνο την αιώνια πίστη μας!

The king is dead. Long live the Chicken King.

«Πιστέψτε με, μεγάλα πράγματα πρόκειται να έρθουν, τα μεγαλύτερα. Το καλύτερο κομμάτι της χρονιάς - κάποιοι εικάζουν. Αυτό λένε κάποιοι. Έρχεται αύριο κάποια στιγμή ή κάποια άλλη στιγμή. Τέλος πάντων, σίγουρα κάποια στιγμή σύντομα.»

 

- 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙆𝙞𝙣𝙜

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.