Η InSideOut Music Web Promotion δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της σε διαφορετικές μουσικές προτάσεις, παρουσιάζει τους Lightchild. Ένα ταλαντούχο συγκρότημα, όπου οι μουσικοί του έχουν στις αποσκευές τους αρκετές εμπειρίες από την ενασχόλησή τους με τη μουσική σε ζωντανές εμφανίσεις και σημαντικές συνεργασίες.

Έχοντας πλέον αισθανθεί την ανάγκη να καταθέσουν τις δικές τους μουσικές δημιουργίες, έρχονται σήμερα και μας συστήνονται με το 1o τους 3 Track Digital EP με τίτλο «Lightchild I», παρουσιάζοντάς μας ιδιαίτερες μουσικές συνθέσεις και ενορχηστρώσεις, που από το πρώτο κιόλας άκουσμά τους σε παρασέρνουν στον έντονο, χωρίς πολλά περιτυλίγματα, ακατέργαστο και άκρως αληθινό τους μουσικό κόσμο.

 "Υπήρξε μια στιγμή όπου είχαμε μεγάλη ανάγκη να εκφραστούμε. Παίξαμε και τραγουδήσαμε τον θυμό μας, την στεναχώρια μας, τον φόβο μας, και ψάξαμε στην μουσική μας μια συντροφιά. Αυτά εκφράστηκαν στο πρώτο μας EP το οποίο φέρει τον τίτλο Lightchild I."

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.