Ο μουσικός και παραγωγός George Chronas μετά το ντεμπούτο EP 'Premier' και μετέπειτα το single 'Electric Madrigal' τον Απρίλιο του 2019 που επέφερε η συνεργασία του με τον Lemon Asteroid επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά. Μέσω της πλατφόρμα του bandcamp προ κυκλοφορεί το κομμάτι με τίτλο 'FUSIQUE'.

Νέα αρώματα, συναισθήματα άλλων εποχών, μεταπολεμικό στρες και φαντάσματα του παρελθόντος με ανομολόγητα μυστικά και πάθη σε μια μουσική εξομολόγηση που στο άκουσμα της μεταβιβάζει το καθήκον της να γίνουμε λίγο καλύτεροι.

Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη και θα αποτελείται από 10 κομμάτια με πρωτότυπες πολυφωνικές συνθέσεις για ηλεκτρική κιθάρα και την ατμόσφαιρα midi και ηλεκτρονικών ήχων.

Ερχόμενος από την indie rock και την ιδιότυπη μορφή μουσικής στο στούντιο και στα performances όπου παρεκκλίνει και πειραματίζεται πάνω στον οίστρο του. Αυτήν την φορά θα δαμάσει, όσο πρέπει, όλο αυτό για να μας ταξιδέψει στην επιβλητικότητα και στιβαρότητα των συνθέσεων του, επηρεασμένων από την μπαρόκ και την κλασική μουσική.

 

*Φωτογραφία δημοσίευσης: Cristina Alossi
Το φωτογραφικο σετ πραγματοποιηθηκε με ευγενικη χορηγια στο χωρου Πολιτιστικού Κέντρου - Εντευκτήριου. Κτ. Κ. Παλαμάς

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.