Το νέο κομμάτι των 30milliAmpere έχει τίτλο “The War”, αλλά μόνο αντιπολεμικό δεν είναι. Γιατί μιλάει για τον πόλεμο εκείνον που έρχεται σαν συνέπεια αυτών που ζούμε. «Θα χάσετε τον ύπνο σας τώρα», προειδοποιούν στο αργό ύφος της μπαλάντας του πρώτου μέρους.

«Τρέξτε καλύτερα… Είμαστε οι σκλάβοι που μας κρατάτε αλυσοδεμένους για να ‘χετε το χρυσάφι σας». Στίχοι που ακούγονται με σταράτο κι αιχμηρό τρόπο στο πρώτο κιόλας κουπλέ από τη φωνή του Θανάση Χουλιαρά των KollektivA, τρία μέλη των οποίων, άλλωστε, συμμετείχαν ενεργά στο κομμάτι: ο Θανάσης Χουλιαράς (φωνητικά), ο Φάνης Μαργαρώνης στη lead κιθάρα και ο Γιώργος Θεοφάνους (Theremin, Hammond, Rhodes).

Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε από τον Μιχάλη Σκαράκη, στο studio 133, το mastering έγινε από τον Νάσο Νομικό (Vu-production), ενώ το video είναι δημιουργία του studio: Video edit and Visual Effects by HK Visual Creations.

Ακούστε το κομμάτι “The War” εδώ:

 

  1. 21st Athens Technopolis Jazz Festival | Women in Jazz

  24 Φεβρουαρίου 2022
  21st Athens Technopolis Jazz...
  Κατηγορία: Νέα & Ανακοινώσεις

 1. dead dranks - nightwalking

  10 Ιανουαρίου 2022
  "Nightwalking" | Dead Dranks
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. kicking nerve - death at your pleasure

  13 Δεκεμβρίου 2021
  "Death At Your Pleasure" | Kicking Nerve
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. λάμδα - tria

  22 Νοεμβρίου 2021
  "ΤΡΙΑ" | λάμδα
  Κατηγορία: Δίσκοι
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.