Εν όψει της κυκλοφορίας του τρίτου σε σειρά full length album τους, με τίτλο “Repeated Exposure to...” οι heavy rockers 1000Mods έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη νέο τραγούδι, αυτή τη φορά μέσω του The Obelisk, ενός από τα σημαντικότερα site για τον heavy rock ήχο παγκοσμίως, όπως και μεγάλο υποστηρικτή της underground σκηνής.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

 

Η κυκλοφορία του album είναι προγραμματισμένη για τις 26 Σεπτεμβρίου σε μορφή CD και για τις 30 Οκτωβρίου σε LP βινυλίου, αμφότερα μέσω της δικής τους Ougabooga And The Mighty Oug Recordings, ενώ οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν ήδη στο 1000mods.com καθιστώντας την περιορισμένη έκδοση βινυλίου sold-out σε μόλις 24 ώρες! Της παραγωγής του album επιμελήθηκε το ίδιο το σχήμα, σε συνεργασία με τον Γιώργο Λεώδη, ενώ το εξώφυλλο είναι μία φωτογραφία του Άρη Παναγόπουλου σε επιμέλεια της Fuzz Ink.

Θυμίζουμε πως στις 29 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η πανευρωπαϊκή περιοδεία του συγκροτήματος, μαζί με τους Monkey3 και Moaning Cities, η οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνει και συμμετοχές στα Up in Smoke Indoor Festival In Z7 (Ελβετία), Desertfest Belgium και Keep it Low Festival (Γερμανία) όπως και εμφανίσεις σε κάποια από τα σημαντικότερα venues της κεντρικής Ευρώπης. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ:

 

Όπως είναι εμφανές στο παραπάνω πρόγραμμα αμέσως επόμενη εμφάνιση των 1000mods επί Ελληνικού εδάφους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο Desertfest Athens. Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στο evart.gr αλλά και στις σελίδες των 1000mods στα social media!

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.