Οι death / black metallers Warhammer έδωσαν στην δημοσιότητα ένα live video, από την ζωντανή εμφάνισή τους στο Buenos Aires της Αργεντινής, το Νοέμβριο του 2022. Πρόκειται για το τραγούδι “Dissocated”, από το τελευταίο album τους "Ashes And Cinders" (2021).

"Θέλαμε εξαρχής να δημιουργηθεί ένα live video στο πλαίσιο της περιοδείας μας στη Λατινική Αμερική και το Buenos Aires είναι η πόλη που μας ήρθε κατευθείαν στο μυαλό να βιντεοσκοπήσουμε. Ήμαστε σίγουροι ότι εκεί θα μπορούσε να αποτυπωθεί καλύτερα αυτό που ζήσαμε σε μια πορεία 17 συναυλιών και ότι θα ήταν το κοινό με τη μεγαλύτερη ανταπόκριση και παλμό. Επιλέξαμε ένα από τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια του τελευταίου μας album για αυτό το βίντεο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Είναι επίσης το πρώτο επαγγελματικό δείγμα της live παρουσίας του σαξοφώνου, το οποίο έχουμε ενσωματώσει τα τελευταία 2 χρόνια στον ήχο μας".

Το βίντεο επιμελήθηκε η Heresy Metal Media, ενώ η μίξη και το mastering έγιναν από το Γιώργο Μπόκο στα Grindhouse Studios Athens.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.