Χρήστος Νινιός Γράμμα στο Θεό

Ο Χρήστος Νινιός, τραγουδοποιός με ευαισθησία και μια άγρια ομορφιά στα τραγούδια του, έκανε αίσθηση πριν λίγους μήνες όταν το τραγούδι «Γράμμα στο Θεό» πρωτοακούστηκε στο ραδιόφωνο. Η τραχειά φωνή του και οι ανατριχιαστικοί στίχοι της Μαριεύης Μήτρου, συνθέτουν ένα τραγούδι που συγκινεί βαθιά. Ενα τραγούδι που με τις πρώτες ακροάσεις στο ραδιόφωνο έκανε αίσθηση, με την δύναμη και την ιδιαιτερότητα του. Αυτή η ιδιόμορφη προσευχή, κυκλοφόρησε ψηφιακά από τη Feelgood Records, προαναγγέλοντας το δίσκο που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.

«Γράμμα στο Θεό» τιτλοφορείται και το ολοκληρωμένο album που κυκλοφορεί από τη Feelgood Records. Περιλαμβάνει εννέα τραγούδια, τα περισσότερα σε μουσική και στίχους του Χρήστου Νινιού. Σε δύο τραγούδια τους στίχους υπογράφουν οι Μαριεύη Μήτρου και Sunny Mπαλτζή, ενώ ένα τραγούδι υπογράφει ο Νίκος Φραγκάκης.

Ξεχωριστή στιγμή η διασκευή του τραγουδιού «Γυναίκα» του Χρήστου Θηβαίου στο οποίο συμμετέχει και ο ίδιος, επαναπροσδιορίζοντας ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του, σε ένα ντουέτο που ενώνει δύο μοναδικές βραχνές φωνές.

 

Ακούστε το τραγούδι "Γράμμα στο Θεό"!

Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ "Γράμμα στο Θεό"

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.