Άλκης Κωνσταντόπουλος Μια τρελή τρελή αλφαβήτα στον Ιανό

Μετά τις sold out εμφανίσεις τον Φεβρουάριο και κατ' απαίτηση του κοινού, συνεχίζεται τις Κυριακές του Μαρτίου στον ΙΑΝΟ η παιδική μουσική παράσταση του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου με τίτλο «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα».

Με καλεσμένους τους: Σπύρο Γραμμένο, Δώρο Δημοσθένους, Νίκο Ζιώγαλα, Βασιλική Καρακώστα, Νικήτα Κλιντ, Μάρκο Κούμαρη, Πάνο Μουζουράκη, Δημήτρη Σταρόβα, Παιδική Χορωδία «Viva Voce» και την Παιδική Χορευτική Ομάδα Μπελάδες. Επίσης, θα ακουστούν οι φωνές του Φοίβου Δεληβοριά, του Διονύση Σαββόπουλου, της Βικτωρίας Ταγκούλη, του Σπύρου Σακκά και της Σαβίνας Γιαννάτου.

Η συναυλία «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα» είναι μια παιδική διαδραστική παράσταση, που συνδυάζει τη μάθηση με το θέατρο και τη μουσική. Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή (Εκδόσεις Ψυχογιός), που έχει τιμηθεί με τον Έπαινο Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, έχει μελοποιηθεί εκπληκτικά από τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα best seller της παιδικής λογοτεχνίας!

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η οποία αποτελείται από τα 25 τραγούδια-μελοποιημένα ποιήματα του ως άνω βιβλίου, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος με τους συνεργάτες του θα παρουσιάσουν στα παιδιά μια πληθώρα μουσικών οργάνων, όπως: πιάνο, βιολί, μαντολίνο, κιθάρα, τύμπανα, τρομπόνι, κλαρινέτο, φλάουτο, σαξόφωνο, μπουζούκι κ.ά., και τους ήχους που μπορούν να παραχθούν από το καθένα. Επίσης, θα προβάλλονται μέσω προτζέκτορα ειδικά επεξεργασμένα βίντεο και slide show του βιβλίου, σε εικονογράφηση της Χρύσας Σπυρίδωνος, ώστε τα παιδιά να μπορούν να τραγουδήσουν όλα τα γράμματα της αλφαβήτας μαζί με τους καλλιτέχνες.

Μαζί με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο (Άνθρωπος-Ορχήστρα) παίζουν και τραγουδούν οι: Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα), Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος (πλήκτρα), Χάρης Κωνσταντόπουλος (σαξόφωνο, κλαρινέτο) και η Ντίνα Καφτεράνη (εμψυχώτρια). Βίντεο-προβολές: Θανάσης Κακαΐτσας.

Κυριακές 01, 08, 15, 22 & 29 Μαρτίου 2015
Διάρκεια (περίπου): 75'
Είσοδος: Ενήλικες: 5,00€, Παιδιά: 8,00€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 11:00.
Έναρξη: 12:00
Θα μεταδίδεται ζωντανά από το radio ianos

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.