Αντώνης Λούδαρος - Χριστούγεννα ΑγκαλιάΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑ»
ΝΕΟ CD
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΣΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ MINOS ΕΜΙ

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ, ΜΑΤΘΙΛΔΗ και ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ, ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ, ΣΑΛΙΝΑ, η μικρή ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ, ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ και ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ

Από μικρό παιδί λάτρευα τα Χριστούγεννα...

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, με βρίσκω ανάμεσα σε αγκαλιές  από φίλους και συγγενείς. Το γιορτινά στρωμένο τραπέζι, φαντάζει στα παιδικά μου μάτια ένας μακρύς διάδρομος που δεν έχει τελειωμό. Στο δέντρο τα φωτάκια αναμμένα, στο ραδιόφωνο γλυκές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και δώρα που με περιμένουν να τα ανοίξω. Και ξαφνικά... Το σπίρτο σβήνει...

2013.  Όλοι σκυφτοί και δε χαμογελούμε πια, όπως παλιά, και θέλω κάπως να το ανατρέψω. Κάτι να γίνει που θα μας δώσει τη χαρά και τη τρυφερότητα που λείπει απ' τη ζωή μας. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για αυτό το άλμπουμ. Τηλεφώνησα στην Ρεβέκκα. Ενθουσιάστηκε! “Χριστούγεννα αγκαλιά” είπε. Αυτός αποφασίσαμε να είναι και ο τίτλος του cd. Και κάπως έτσι, εγώ και αγαπημένοι φίλοι, όλοι ηθοποιοί, βρεθήκαμε να ηχογραφούμε Χριστουγεννιάτικα  τραγούδια. Με τον τρόπο αυτό, θέλαμε να στείλουμε φως και αγάπη σε εσάς και στο “Σπίτι του Ηθοποιού”.

Τίποτα δε θα είχε γίνει χωρίς τους:
Θοδωρή Αθερίδη
Σμαράγδα Καρύδη
Μπέττυ και Ματθίλδη Μαγγίρα
Μέμο Μπεγνη
Σαλίνα
τη μικρούλα Μαρίνα Σπανού
Τάνια Τρύπη
και τον Κώστα Βουτσά.

Την Ρεβέκκα Ρούσση που έγραψε τους στίχους σχεδόν σε όλο το άλμπουμ,
τον Ανδρέα Λάμπρου που έγραψε τη μουσική για το “Χριστούγεννα αγκαλιά” και  “Την Πρωτοχρονιά” και τον Στέφανο Κόκκαλη που έγραψε τη μουσική για το “Δεν ζει ο Αη Βασίλης”, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Χριστούγεννα αγκαλιά!
Ακούστε το. Αγαπήστε το, όσο κι εμείς.
Και γιατί όχι, ονειρευτείτε μαζί του καλύτερες μέρες!!!

Καλά Χριστούγεννα!
Αντώνης Λουδάρος

Χορηγός επικοινωνίας: Love Radio 97,5

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.