Smoke the Fuzz Fest 2017 - Descent edition

Το μεγαλύτερο indoor festival για του λάτρεις του underground / εναλλακτικού ακραίου ήχου επιστρέφει με ένα διήμερο-εγκέλαδο για τα ελληνικά συναυλιακά δεδομένα!
Παρασκευή 28 Απριλίου 2017: Amenra - Oathbreaker @ Gagarin205 Live Music Space
Σάββατο 29 Απριλίου 2017: Chelsea Wolfe - :Skull & Dawn: @ Piraeus 117 Academy

Όπως είναι φανερό, παρουσιάζοντας ένα line-up που περιλαμβάνει AMENRA, Chelsea Wolfe, Oathbreaker και :Skull & Dawn:, κυριολεκτικά ξεμένουμε από χαρακτηρισμούς και είδη/ρεύματα μουσικής που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε εν είδει ορισμού και μουσικής κατηγοριοποίησης αυτού του μαγικού διημέρου (Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Απριλίου στο Gagarin205 και το Piraeus 117 Academy, αντίστοιχα). Είτε επικεντρωθούμε στο one–off extreme show των AMENRA (αποκλειστικά και μόνο για την εμφάνιση στην Αθήνα, οι AMENRA θα πραγματοποιήσουν ένα κανονικό, full electric show, σε αντίθεση με τις ακουστικές εμφανίσεις τους στην υπόλοιπη Ευρώπη), είτε επικεντρωθούμε στην πρώτη επί ελληνικού εδάφους εμφάνιση της Chelsea Wolfe, της σύγχρονης «μούσας» του ακραίου/ σκοτεινού εναλλακτικού ήχου – της οποίας η χάρη έφτασε μέχρι και στο να επενδύσει με τα τραγούδια της promos των παγκοσμίως διασημότερων τηλεοπτικών σειρών όπως τα Game Of Thrones και Fear The Walking Dead, μιλάμε για μία πανδαισία από μουσικές εμπνεύσεις και είδη που θα παρελάσουν μπροστά από τα μάτια μας στις 28 και 29 Απριλίου.

Άξιοι συμπαραστάτες σε αυτό το πρωτοφανές «θέατρο του σκοταδιού» που θα βιώσουμε, οι Oathbreaker, μέλη της κολεκτίβας των AMENRA, Church Of Ra, οι οποίοι με το πιο «σχιζοφρενικά» ιδιοφυές ανοσιούργημα του 2016 – τον δεύτερο δίσκο τους, “Rheia” – έδωσαν νέο νόημα στον post/black ήχο και οι δικοί μας, μοναδικοί dark country / spaghetti-westerners, :Skull & Dawn:. Η ιδιοφυία και η τρέλα χωρίζονται από μια λεπτή γραμμή, και η Smoke The Fuzz φροντίζει να εξερευνήσει ενδελεχώς την μουσική διάσταση αυτής της ρήσης παρουσιάζοντας αυτούς τους καλλιτέχνες που δεν γνωρίζουν όρια στα πλαίσια του Smoke The Fuzz Fest – Descent Edition. Οι ακριβοθώρητοι πλέον AMENRA που έχουν γράψει τη δική τους διαβόητη συναυλιακή ιστορία, η μοναδική Chelsea Wolfe που έχει αφήσει άλαλα τα στόματα όλων των μουσικόφιλων και των κριτικών και από τον underground αλλά και από τον mainstream χώρο χαίροντας καθολικής αναγνώρισης για την μουσική της ευελιξία, μαζί με τα πλέον ιδιαίτερα opening acts της κάθε μέρας, αφήνουν υποσχέσεις για ένα συναισθηματικό και μουσικό roller coaster χωρίς προηγούμενο.

Με τις κατάλληλες τεχνικές και χωρικές προδιαγραφές – καθώς βέβαια μιλάμε για καλλιτέχνες που, ιδίως στην περίπτωση της Church Of Ra, το οπτικά καλλιτεχνικό κομμάτι διαδραματίζει ρόλο ανάλογο του μουσικού στις μαγικές συνάξεις των μελών αυτής της κολεκτίβας –, η Smoke The Fuzz εξασφαλίζει πως θα ζήσουμε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα διεθνούς εμβέλειας, με μύθους του σκοτεινού underground για μαέστρους, «σειρήνες» που με την πολυμορφία του ταλέντου τους ανεβάζουν την έννοια της front woman σε νέα επίπεδα (ας μην ξεχνάμε και την «στοιχειωτική» Caro Tanghe των Oathbreaker) και εν γένει ένα διήμερο – οργασμό μουσικών και οπτικοακουστικών εμπειριών, μοναδικό σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Το Smoke The Fuzz Fest - Descent Edition προμηνύεται πως θα είναι μία αξέχαστη συναυλιακή εμπειρία στην οποία αξίζει να καταδυθούμε με όλη μας την ψυχή.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ :
Διήμερα εισιτήρια :
Early-bird : €38
Pre-sale : €43
Box-office : €48
Μονοήμερα εισιτήρια :
Early-bird : €20
Pre-sale : €23
Box-office : €26

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Προπώληση μέσω viva.gr :
- Online στο viva.gr
- Τηλεφωνικά στο 11 876
- Σε φυσικά σημεία : καταστήματα Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt και Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης.
- Smoke the Fuzz gigs headquarters (Ιπποκράτους 99, Εξάρχεια - τηλ. 210 364 7855)
- Rhythm Records (Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια - τηλ. 210 384 1550)
- Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Εξάρχεια - τηλ. 210 330 4133)
- Sound Effect Records (Σπύρου Τρικούπη 50 & Καλλιδρομίου, Εξάρχεια - τηλ. 210 825 9883)

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.